maanantai 4. huhtikuuta 2011

Suomi on ihan kura maa

Tarina alkaa tästä: Halusin itselleni uuden mustan aitohiuslisäkkeen: mahdollisimman pitkän sellaisen. Pisin hiuslisäke mitä löysin oli noin 60cm pitkä.

Noh, rupesin tekemään hintavertailua ja huomasin että halvin vaihtoehto löytyi Cybershopista, joka ei ole mikään hiusalan erikoisliike. olin että wtf, selasin kaikki kampaamoalan erikoiskaupat ja niissä samaiset hiulisäkkeet olivat +30€ kalliimpia kuin Cybershopissa.

Noh, ei siinä mitään. Cybershopissa kyseinen lisäke maksoi suolaiset 129€.
Yksi minun motoista on että suomestahan ei osteta mitään ellei ole ihan pakko. Menin selaamaan ebaytä, ja samanpituinen musta aitohiusnauha maksoi 35€ posteineen:D:D

Linkki cypershoppiin:
Tästä

Ja arvatkaas mitä!

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH!!!

Sain kyseisen paketin tänään postista, ja kenenkäs logot ne siinä riippulapussa olikaan ? No cybershopin! Tyypit tilaa suoraan kiinasta ( ebaystä ) samat paskat kuin mitä minä tilasin 94 euroa halvemmalla !! LOLLERO! Kyllä vaan on tyypeillä katteet kohillaan, kate on 100%, tai yli kerta ei ne siellä kiinassakaan niitä ilmaiseksi myy. Eli kampaamoliikkeissä se on varmaan 150% , mistä veroja on se 22%. Hohhoijaa. ON tämä suomi oikeasti ihan korruptoitunut maa joka on ihan persereijästä. Minä boikotoin sitä niinpaljon kuin jaksan. Eli kaikki tilaukset ulkomailta ja ilman veroja jos sen mitenkään voi välttää.

Tässä todistusaineisto kuvat kyseistä tapauksesta:P.S. Jos kiinassa myydään tuota tukkaa 35:llä eurolla, tarkoittaa se että se kiinalaistyttö saa sen tukan kasvattamisesta varmaan kympin jos ei sitäkään.
Tyyppi kasvattaa tukkaansa 6 vuotta ja saa siitä kybän?

Suomalaiset naiset ostaa sadoilla euroilla vuodessa kampaamotuotteita itselleen kampaamoista.

Pistää kyllä vähän miettimään.

12 kommenttia:

 1. Närkästyminen ymmärrettävää, mutta korruptio ei liity kyllä dilemmaan mitenkään.

  VastaaPoista
 2. Korruptio on suomen dilemma. Se on olemassa mutta siitä ei puhuta.

  VastaaPoista
 3. No huhhuh! :O Minäkin kyllä olen vähentänyt Suomesta ostamista ebayn jälkeen reilusti. En näe mitään järkeä ostaa tuotetta kalliilla Suomesta kun se on kuitenkin tilattu tänne halvalla ulkomailta.

  Miinuksena tietenkin ulkomailta tilattaessa ovat mahdolliset tullimaksut..

  VastaaPoista
 4. Vampiric: Totta, tulli on kassa yks suomen persereijistä. Kaikki rahat sieltäkin vaan valtiolle, joka taas syytää ne eduskunnan palkankorotukseen.

  Onneks tullia voi välttää ebay kauppojen kanssa siten että pyytää myyjää lähettämään paketin " lahjana! :)
  -Vento-

  VastaaPoista
 5. Itse tilaan Afrocaresta. :)
  Harmi, että kohta tulee Suomeen se laki, että yli 5€ nettiostoksista tulee jo verot jos ostaa ulkomailta.

  VastaaPoista
 6. Lahjana tilaaminen ei auta nykyään mitään siihen, että jääkö tulliin vai eikö ja kun ostaa Eu alueelta, niin ei tarvi edes maksaa niitä. Hinnat on joo suomessa kohdillaan, mutta jollain ne suomalaisten palkatkin pitää maksaa. Tosin tilaan kyllä itsekkin ebaysta ja ulkomailta paljon tavaraa, jota suomesta ei saa.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Minä oon ihan 100% samaa mieltä kanssasi tuosta! Ihan törkeää rahastusta kotimaan markkinoilla! Ja sitten vittu ihmetellään kun ei kauppa käy... Ymmärrän kyllä että heidänkin on saatava katteensa jolla pitävät puljuaan pystyssä, mutta tuo on silkkaa rahastusta!

  VastaaPoista
 9. No siel tietty kymppiki on iso raha.. mitä niit kaikkii orjatyöpaikkoi on olemas niis tehtaiski (kyllä niitä siellä vielä on vaikka niitä kuinka yritetään lakkauttaa) ni hyvä jos saa euron kuukaudessa, ku niitä huijataan nii kympillä =/ Ressukat..

  VastaaPoista
 10. Timangu: Olen katsellut kyseisen puljun sivuja mutta sielläkin on tyyliin 100€ kaikki aitohiuslisäkkeet :/


  Tomvi: Noh, tähänmennessä tämä lahjana tilaaminen on toiminut ihan hyvin.

  Hanna: Miksi minä sinne palautetta laittaisin? En minä sitä tukkaani sieltä tilannut :D Kaippa nillä on oikeus laittaa vaikka 500% kate jos haluaavat. Ainut että kuka ostaa? Ahneet paskiaiset.

  Grotesca: Hell yeah!

  Leena: :(:(

  VastaaPoista
 11. Ihan totta kaikki mitä sanoit! Itekkin etin musta turkooseja lisäkkeitä ja cybershopissahan non 40-60€, ri kuebayhin ja ostin 15€ blondit aitohiuslisäkkeet ja värjäsin ihte :DD

  VastaaPoista
 12. Tinde: Heijaa, niin sitä pitää! :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...