maanantai 20. elokuuta 2012

Uusia syysvaatteita

Pyöriskelin Imatran keskustassa ja tein heräteostoksen, nimittäin löysin mielestäni erittäin kauniin nahkatakin. Takki istuu kuin hansikas, ja sen selässä on tuollaisen rimpsut ^^ Vaikka takki olikin minun onnekseni -30% alessa, maksoi se silti yli 100€. On se silti sen arvoinen! ( Minusta on myös uskomatonta että Imikseltä oikeasti löytyy jotain )

Kuvassa on myös Lindexiltä ostamani musta pitsinen kynähame, joka on mielestäni uskomattoman kaunis :) Hintaa kapistuksella oli 45€.
Tässä kuva edestä:

Kuva takaa:

Sitten menin pistäytymään h&m:llä pitkästä aikaa, ja tein sieltäkin löytöjä. Ostin tällaisen mustan trenssi-tyylisen takin. Sopii mukavasti syyskeleille. Hintaa sillä oli 50€. Takki on sen verta väljä että sinne mahtuu paksumpikin pusero alle.
Kuva edestä:

Kuva takaa:


Sellaista tälläkertaa! :)

6 kommenttia:

  1. Nahkatakki on kyllä aikamoinen löytö, istuu siulle todella hyvin, takana olevat rimpsut korostaa kivasti vyötäröä.^^ Mie katoin Kuopiossa käydessä tuota samaa kynähametta, mutta jäi ostamatta, kun olin vasta ostanut vähän samantyyppisen pehmeämmästä matskusta. :)

    Nuo kengät ovat kyllä ihanat ♥

    VastaaPoista
  2. juu.imatra on vähän kuollut paikkakunta,naapuripaikkakunnalla asunut koko elämäni.eipä imatralle tuu lähdettyä juuri koskaan.jotenkin kovin sekainen paikka.vähän säälin sinua jo nyt,mutta voihan se olla että kotiudut sinne hyvin.onhan tuossa lappeenrantakin isompana paikkana n.40 kilometrin päässä sieltä.

    VastaaPoista
  3. juu.imatra on vähän kuollut paikkakunta,naapuripaikkakunnalla asunut koko elämäni.eipä imatralle tuu lähdettyä juuri koskaan.jotenkin kovin sekainen paikka.vähän säälin sinua jo nyt,mutta voihan se olla että kotiudut sinne hyvin.onhan tuossa lappeenrantakin isompana paikkana n.40 kilometrin päässä sieltä.

    VastaaPoista
  4. Tosi nätin hameen ja nahkatakin olet löytänyt. :) Itse en löydä juuri koskaan Lindexiltä mitään kivoja vaatteita. :/

    VastaaPoista
  5. Tuo pitsikynähame on aivan ihana <3 Monesti itsekkin olen sitä hypistellyt mutta kukkaro ei ole sallinut vielä sitä ostaa :D

    VastaaPoista
  6. Vivian:
    Joo, tuo takki on kyllä mukavan naisellinen, ja kohta sitä pääsee käyttämäänkin kun syksy tekee kovasti tuloaan.
    Itsellä noita kynähameta on kyllä kertynyt aikamoinen läjä mutta silti niitä pitää hamstrata lisää :D

    Nukkemorsian: Joo imatra on kyllä sellanen että siellä ei ole yhtään mitään, ja itseäni vähän hirvittää tuo työllistyminen siellä :P mutta ei auta kun toivoa parasta ja yrittää kaikkensa. Kuopiosta minä olen kyllä saanu ihan tarpeekseni, tästä kaupungista ja kaikista ihmisistä jotka täällä asuu.

    Variaznel: Itse ostelen Lindexiltä lähinnä alennuksessa olevia alushousuja :D Oli siis kiva löytö tuo hame. Olisipa siellä jatkossakin jotain samantapaista :)

    Lady Satin: Se on kyllä aika tyyris varsinkin jos on opiskelija tai työtön. Mutta kerrankos sitä eletään :) jospa se tulisi asennusmyyntiin niin voisit käydä ostamassa sen!

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.