keskiviikko 8. elokuuta 2012

What's in my makeup bag?


Tälläkertaa tuli tällainen tyttö päivitys :D

Turhanpäiväistä lätinää meikeistä. Mutta tämä on kivaa niin minkäs teet?

Esittelen hieman meikkejäni, ja miten käytän niitä. Ensimmäiseksi aloitan pohjustuksella, ja itse käytän tässä tapauksessa Lancomen meikkivoidetta. Se on kevyt ja tasoittaa ihon kivasti. Tuloksesta tulee mattapintainen ja sileä. Levittelen meikkivoidetta tuollaisella pehmeällä siveltimellä joka on helppo puhdistaa.

Käytän myös pahimpien ihovirheiden peittämiseen Joe Blascon meikkivoidetta missä on todella paljon pigmenttiä. Sitä on helppo levittää sormella taikka pienellä siveltimellä.
Meikkivoiteen päälle levitän tietenkin puuteria viemään pahimman kiillon pois, ja itse käytän Yves Saint Laurent puuteria joka on todella pehmyttä, tai Joe Blascon puuteria jossa ei ole pigmenttiä laisinkaan.


Seuraavaksi säädän luomivärien kanssa, joita käytän monenlaista riippuen tietysti tilanteesta. Normipäivänä pistän upeaa Dioria jossa on kimalletta mukana, tai iltameikkiin lisään halpista Grimasia josta lähtee enemmän pigmenttejä. Minulla on käytössäni myös muutama Sugarpillin luomiväri.

Levittämiseen minulla on käytössäni monenlaisia siveltimiä jotka ovat tarkoitettu eri tehtäviin, kuten häivytykseen jne. Mitä parempi sivellin, sitä suurempi ilo meikkailla :)

Luomivärin jälkeen ryhdyn lisäämään ripsiväriä. Uusin ihastukseni on Diorin ripsari, jolla muutamalla vedolla saa ripsiin pituutta, paksuutta ja tuuheutta.Ripsivärin jälkeen lisään tekoripset, joissa suosin Grimasin ripsiä. Ne vaikuttaa hyvälaatuisilta ja niitä voi käyttää useamman kerran peräkkäin. Grimasin ripsiliima kestää myös todella pitkään, niin sitä ei tarvitse olla kokoajan ostamassa :)
Tekoripsien jälkeen tulee vuoroon eyeliner, ja itse käytän halpista Rimmeliä. Pidän siitä siksi, että siinä on erittäin ohut sivellinosa.Kun silmät on saatu valmiiksi, siirryn tekemään kulmakarvoja. Teen ne kahdella tavalla, joko käytän perus mustaa meikkikynää jolla "piirrän" kulmakarvojen sekaan lisää karvoja, tai sitten käytän sivellintä ja Joe Blascon "kakkua".
Kulmien jälkeen vuorossa on posket. Itse sudin suurella siveltimellä Joe Blascon poskipunaa naamaani. Olen huomannut sen, että mitä överimmältä väri näyttää purkissa, sitä paremmalta se näyttää naamassa. Varsinkin kirkkaat sävyt :)Lopuksi on tietenkin huulipunan vuoro: aloitan meikkaamisen siten että laitan meikkivoidetta huulille, jonka jälkeen sipaisen puuteria päälle. Tämän jälkeen rajaan huulet, ja levitän siveltimellä huulipunan.

Itse käytän YSL huulipunia, tai vanhaa kunnon Joe Blascoa. Tykkään varsinkin oikein tummanpunaisista huulista :)


Olen huomannut sen, että mitä kalliimpi meikki on kyseessä, niin sitä kestävämpi ja pidempikestoisempi se on. Vaikka toisen kasvoista ei näkisikään että käyttääkö hän ns. halpista vai merkkituotteita, eron huomaa itse käyttäessä tuotetta. Niitä kuluu paljon vähemmän kuin halvempia tuotteita. Toisinsanoen köyhällä ei ole oikeasti vara ostaa halpaa :)

Lopuksi kuva kynsilaksta jota käyttelen, ja se on kotoisin Lancomen tehtailta.

3 kommenttia:

 1. tää postaus oli toosi kiva (:

  VastaaPoista
 2. Siveltimillä meikkaus on niin mahtavaa, varsinkin kun eron ihan oikeasti huomaa. Ja siinä tulee jokseenkin ylellinen olo kun on kunnon tarpeet joilla meikata, ja tietty ne laadukkaat ja hyvät meikit. :) Mulla just tippu puuteri lattialle, muuttui kivipuuterista mineraaliksi... :S

  VastaaPoista
 3. Saara: Kiitokset, sitä oli mukava pistää kasaan :)

  Akka Perkele:
  O ou, se vituttaa aina jos kallis puuteri putoaa lattialle ja se muuttuu muusiksi :( Mutta toisaalta sitä pystyy kyllä käyttämään silleensäkkin, joten kuten.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...