sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Kuopio Rock day. 2

Kuopion rokkikyrpä festari eikun jatkuu, ja toisen päivän asukokonaisuus oli seuraavanlainen: Pleaserin reisisaappaat, lipparin liituraita minari, hellbunnyn alushame sekä itsetehty korsetti. Unohtamatta "hihaa" jonka ostin morticiasta :D

Bädejä tuli lauantaina katsottua Turmion Kätilöt, vähänmatkaa Kotiteollisuutta sekä lopuksi Nightwish.
"Naikkareita" en ole koskaan aikaisemmin nähnyt livenä, ja se oikeastaan harmittaa koska olisin halunnut nähdä sen silloin kun Tarja vielä oli bändissä. Uusimpia levyjä en ole oikeastaan ollenkaan kuunnellut, koska en pidä ruotsalaisesta mammasta yhtään.Turmareilla oli lavalla mukana "gootti Kaija" :D

Nightwish soitti vain muutaman vanhan biisin, ja suoraansanottuna ne kuulosti ihan kamalalta. Ihankuin itikka olisi inissyt korvanjuuressa, siltä se laulu kuulosti :D Voisi melkein Marko hoitaa nuo lauluosuudet kokonaan.

Ja mitä ihmettä sillä tätillä oikein on päällä? Näyttää ihan keski-ikäiseltä rupsahtaneelta yh-äidiltä jolla on blondaus mennyt vähän reisille.

Ensimmäistä kertaa törmäsin keikalla tällaiseen "seinään" jossa vilkkui vaikka minkälaista kuvaa. Olen tainnut käydä vain köyhien bändien keikoilla aikaisemmin :P

Loppu ilotulitus oli kaunista katseltavaa. Montakohan tonnia ne ampui taivaan tuuliin ^^

Theee end! Tässä taisi olla tämän kesän festarit kokonaan, ellen lähde ukon kanssa jonnekkin Puumalaan katsomaan Chisua jonka missasin töiden takia kokonaan kuopiorokissa. ^^

7 kommenttia:

 1. Oon täysin samoilla linjoilla kanssasi Nightwishin suhteen. Tarjan aikana meno oli parempi ja nykyiset biisit kun Anette vikisee itkettävät siinä määrin miten bändi on alaspäin mennyt. Toista se oli kun Tarja lauloi ja edustikin lavalla tyylille uskollisesti. Anette ei sovi laisinkaan bändiin.

  VastaaPoista
 2. Mielestäni Anette ei kyllä sovi ollenkaan Nightwishin imagoon... Ei varsinkaan lauluäänellään. Mutta muutenkin, hän vaikuttaa todellakin niin tädiltä!

  Mutta itse näytät mahtavalta! :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen kanssa samoilla linjoilla tuosta Anettesta. Mutta Kätilöt veti kyllä aika huikasevan shown, samoiten on annettava kiitosta Verjnuarmulle.

  Näin sinut ensimmäisenä päivänä ja meinasin tulla morjestamaankin, mutta ehdin kadottaa näköyhteyden väkijoukossa. :/

  VastaaPoista
 4. Upea korsetti&koko asukokonaisuus :DD

  VastaaPoista
 5. Lightness:
  Anette on juuri sitä mitä onkin, pelkkä palkattu jäsen joka ei kuulu ko.bändiin eikä imagoon. Tarja sentään panosti ulkonäköönsä ja laulukin sujui sata kertaa paremmin. Itse en kyllä lavalle menisi niinkun Anette, näyttää siltä kun hän olisi tullut suoraan mökiltä :D

  Hukutettu Nukke: Lauluääni sopii ( siis joidenkin mielestä ) uusiin biiseihin koska niiden ääniala on tehty hänelle sopivaksi, vanhoista biiseistä hän ei näin ollen selviä mitenkään ^^ häpeä. Naikkarit oli aikoinaan ihan hyväkin bändi. Olisikohan menestys mennyt pojille vähän hattuun?

  Sawotar:
  No höh :( Kyllä miulle saa juttelemaankin tulla :)

  Nightroad: kiitokset :)

  VastaaPoista
 6. Olet kyllä äärettömän upea pakkaus! Varsinkin ensimmäinen kuva on aivan valloittava. :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon varmaan ainut ihminen Suomessa, joka tykkää Anetesta NW:ssä. :D Bändi kumminki muuttu itsessään laulajanvaihdoksen myötä, ja Tuomas alkoi tekemään biisejä jotka sopii Anetelle, eikä yrittäny Luojan kiitos muovata siitä mitään wnb -Tarja-korviketta. Mun korvaan Anette on paljon monipuolisempi laulaja ku Tarja, jolla on se yks ja sama vibraatto koko ajan. Se, et pääsin Ruissiin katsomaan tätä versiota NW:stä oli yks tän vuoden upeimmista asioista so far. :) Loppupeleissä Tarjan NW ja Aneten NW on niin erilaisia, et niitä on toisaalta aika hassua edes verrata.

  ... ja koko "Tarja on parempi ku Anette" sota on muutenki ihan hassu, ku kaikkihan sen tietää et Marco ja Tuomas on NW:n paras asia! ;D Kumminki, makuasiahan tämä on, eikä kaikki voi tykätä. Toivottavasti old school NW -fanit ei kivitä mua nyt. :D (Note; oon kuunnellu NW:tä ihan ekasta levystä asti ja nähnyt myös Tarjan version livenä.)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...