tiistai 11. joulukuuta 2012

Pink Chérie

Ihastuin Diorin tuoksuihin ihan kunnolla, sain ensin lahjasi vanhemmiltani Eau Fraiche tuoksun, jonka jälkeen piti itse ostaa Chérie tuoksu. Pullo on melkein samanlainen kuin ensimmäisessä, mutta tuoksussa on eroa :)
nukkemekko5
nukkemekko6
Huuto.netistä ostin itselleni musta pinkki raidallisen Hellbunnyn mekon, aika söpö ilmestys ^^
Pidän erityisestä edessä olevasta rusetista, sekä takana löytyvästä nyörityksestä.
nukkemekko1
nukkemekko2
nukkemekko3
nukkemekko4

3 kommenttia:

 1. The dress is very pretty should look amazing with red sparkly shoes , i love that kind of dress , it is easy and confortable and very feminin tho looks amazing with even a leather jacket

  VastaaPoista
 2. Tosi söpö mekko! :) Nätti on hajuvesipullokin, siulla tuntuu olevan aika paljon erilaisia tuoksuja. ^^ Käytkö sie muuten yleensä tuoksuttelemassa nuita liikkeessä, vai ostatko summamutikassa? Tai löydätkö jotain muuta kautta aina itseäsi miellyttävät tuoksut?

  Miusta uusia hajuvesiä on hankala löytää, kaupoissa kun tuntuu olevan tuoksuosastolla sellainen läpitunkeva tuoksupilvi melkolailla aina, ja semmoisessa on vähän hankala tuoksutella. Puhumattakaan siitä, että ne tuoksut toisiinsa sekoittuneina aiheuttaa hengenahistusta ja päänsärkyä, niin skippaan aina hajuvesiosastot suosiolla. :)

  VastaaPoista
 3. SkeletonOrchid: Thanks! I like Hell Bunny designs, they make wonderful similar dresses :)

  Vivian: Tuoksuja tosiaan on tullut kerättyä useampi paketti, pidän niistä paljon! Tykkään käyttää eripäivinä eri tuoksuja :)

  Löysin esimerkiksi tuon Eau Fraichen siten, kun ostin muuta Diorin kosmetiikkaa niin myyjä antoi näytepullon kyseistä tuoksua. Sitä sitten käyttelin pari päivää ja ukko muisti kehua kovasti; halusin sitten koko pullon :)
  Chérie tuoksun löysin taas ihan lueskelemalla netistä muiden mielipiteitä :D En ole pettynyt :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...