tiistai 12. helmikuuta 2013

Lidl on halpa! :D

Heipsan!
Meikäläinen on ollut Lidlin paras asiakas muutaman päivä ^^
Ostin sieltä siis kaksi veluuri oloasua; tuommoisen violetin ja harmaan. Täällä omakotitalossa on välillä niin hemmetin kylmä, että tuo lämmittää ihan kivasti. Hintaa asuilla oli noin n.17€/ kpl, mikä ei ole mielestäni paha.
Asuun tarttuu helposti myös hauvvan karvat ^^'
lidl3
Tykkään enemmän tuosta hupullisesta. Toisessa taas väri on parempi :)
lidl2
Sitten minä löysin sieltä melkein asiallisia sukkiksia ! Näitä voisi useammankin kappaleen ottaa hyllyyn kun hintaa oli 3,50€ / kpl :P
Sukkahousujahan ei voi koskaan olla liikaa, kun niihin tulee niin helposti silmäpakoja :(
lidl1
translation
I have been shopping at Lidl recently. I found two velour leisurewear; grey and purple. Here at home is often quite cold, so these suits are very comfortable and warm :)
I also found some nice tights from Lidl. Price was only 3,50€/ pair, and tights actually look good :D I cannot have too many tights, ever!

6 kommenttia:

 1. Hienoja sukkiksia! Pitääkin suunnata Lidliin :D

  VastaaPoista
 2. Oi mitä sukkiksia :O äkkiä lidliin!

  VastaaPoista
 3. Oi hitto, onko noi rusettisukkiksetkin ihan oikeesti LIDLISTÄ? :D Huh, pitää varmaan tehdä täsmäisku tohon lähi-Lidliin huomenissa. Kiitti vinkistä! :3

  VastaaPoista
 4. ihanaa etten oo ainoo joka shoppailee kaikkee tavaraa lidlistä!!xD Meillä odotetaan joka keskiviikko postilaatikolla lidlin mainosta jotta näkee mitä kivaa tavaraa sinne taasen tulee myyntiin!!xD Mut täytyy kyl sanoo et monesti on löytyny todella kestävää ja halpaa tavaraa, on kyse vaatteista tai työkaluista tai jopa kodinkoneista!!:)

  VastaaPoista
 5. Sie oot kyllä söpö tossa ylimmässä kuvassa, ihana kontrasti meikin ja oloasun välillä! ;) Mie ihmettelin tuossa viime viikolla Lidlissä, et ompas menny sukkiksia ku laarissa oli pari pakettia jäljellä kun muutamat vielä tuli siihen kattomaan. :D Ois vissiin pitäny itekkin kattoa tarkemmin niitä, ei käyny ihan heti mielessä, että sieltä vois saada nuin kivannäkösiä sukkahousuja! ^^

  VastaaPoista
 6. ShaDow: Jep, kannattaa käydä nopsaa ettei kaikki oo menny :)

  Roosa: Heh :)

  Dark Shadow: Ihmettelin itsekin syvästi kun sitä mainosta tutkin, mutta oli niitä siellä myynnissä ja tosi edullisia vieläpä :)

  Werewolf: Lidli rulestaa :D Mun lemppari tuotteita on myös se sininen vissy-pakkaus.

  Vivian: Kiitos! Juu, ei tuo lidli kyllä ihan ykkösmesta oo mistä normaalisti meen takasaumallisia rusettisukkiksia hakemaan :):)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...