keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

A woman can never have too many shoes?

Kuulumisia näin ensialkuu: Olen yrittänyt tehdä itsestäni enemmän..Imatralaisen. Kävin hommaamassa kirjastokortin ( Imiksen kirjaston valikoima oli kyllä aika surkea, joten tilaan kirjat adlibriksestä kotiin niinkuin ennenkin...koska Suomalainen on niin hemmetin kallis kirjakauppa. ) Sitten vaihdoin pankkia Pohjois-savon op:sta Etelä-karjalan op:lle. Tarkoitti sitä että se tili jonka äiti ja isi teki minulle 25-vuotta sitten, suljettiin -.- Osuuspankit nääs ovat itsenäisiä pankkeja, eli jos olisin edelleen Kuopion pankissa, en voisi tehdä Imatran pankissa yhtikäs mitään. THAT SUCKS!!

Löysin muuten kadonneen korvakoruni jota harmittelin tuossa aikaisemmin, se itseasiassa löytyi meidän olkkarin mattoon uppoutuneena ja liiskaantuneena ( Ukko löysi sen omasta jalkapohjastaan ) ... olin kännissä tullut kotiin ja sopertanut että " Kylläsh se tuli mukaan!!" mutta ei sitä aikaisemmin löytynyt mistään, joten kuviteltiin sen kadonneen loppuiäkseni. Olen kyllä tosi onnellinen että se löytyi ! + en aio käyttää niitä enää riennoissa joten toivottavasti ei huku enää uudestaan :) Kävin sitä nimittäin kyselemässä jo baariloisista ^^'

Nellyssä oli tarjouksia menossa, joten ostin itselleni kauan himoitsemani nahkanilkkurit: alkuperäinen hinta oli päälle 100€, mutta sain ne nyt puoleen hintaan :)
kenkulit1
Nämä nilkkurit minä itseasiassa löydin Imiksen kenkäkaupasta :D Taitaa olla nimeltään Kenkä-vuoksi ( Aika jännä, täällä kaikki kaupat on jotain-vuoksi). En yleensä pidä mattapintaisista kengistä, esim nämäkin jäljittelevät mokkanahkaa ( Mokkanahka on niin 80's -.- ) Mutta jostain syystä ihastuin nähin silti, varmaankin se on tuo karvareunus ja nyöritys koristeet :D
kenkulit2
Nämä nahkaiset nilkkurit löysin Citymarketista :D Olen etsinyt matalampi korkoisia nilkkureita jo pidemmän aikaa, ja nämä sattuivat olemaan tarjouksessa, 30€. Matsku on siis aitoa nahkaa ja ihan kivannäköiset noin muutenkin.
kenkulit3
Viimeiseksi mutta ei vähäisimmäksi esittelen huutiksesta ostamani monsteri-new rockit.En pidä liekkikuvioista yhtään, mutta onneksi ne on näissä mustat eli ne ei erotu hirveästi. Kengät painaa kuin synti, mutta näyttää aika paljon mummonpotkimis kengiltä :D. Ostin ne koska sain edullisesti, ehkä maailman tyhmin syy ostaa jotain.
En suinkaan ostanut näitä kenkiä samana päivänä, vaan niitä nyt on vain kertynyt tässä talven aikana. Nyt sain tehtyä näistä ikäänkuin koosteen :) kenkulit4
kenkulit5
Translation:
I’ve been trying to make myself more like a local here in Imatra. I acquired a library card (the selection of books here is miserable, so I’ll keep ordering books from Adlibris since Suomalainen (bookstore here) is so damn expensive.) Then I changed my bank from Northern Savo OP to South Karelia OP since these are independent cooperative banks and I couldn’t have done anything in the OP bank in Imatra if I still had the account in Kuopio’s OP. THAT SUCKS!!

Nelly had a sale so I bought myself a pair of leather ankle boots I’ve been wanting for a long time, original price was over 100€ but I got them for half the price :)

By the way, I found the earring I thought I’d lost. It was stuck in our living room carpet (my boyfriend found it from the bottom of his foot) … I came home drunk and mumbled that “I took it with me!!” but we didn’t find it anywhere before, so we thought it’s lost for good. I’m really happy it was found! + I’m not going to wear them when going partying so I hope they don’t go missing again. I did already ask around from the bars ^^’

Another pair of ankle boots I actually found from a shoe shop in Imatra. I think it’s named Kenkä-Vuoksi (pretty ‘interesting’, over here every store is something-Vuoksi). I don’t usually like matt surfaced shoes, these imitate suede (suede is so 80’s -.-) but for some reason I liked these anyway. Probably because of that fur and string decoration. :D

Third ankle boots I found from Citymarket :D I’ve been looking for low heeled ankle boots for some time now and these were on discount, 30€. The material is real leather and looks nice enough.

Last but not least I’ll show a pair of monster-new rocks which I bought from huuto.net. I don’t like the flame design at all but luckily it's black so it doesn’t stand out too much. The shoes weight like a sin but look a lot like grandma-kicking boots. :D I bought them because they were inexpensive, probably the dumbest reason to buy something. I didn’t buy all the shoes at the same day, they have been piling up during the winter. Now just managed to make a compilation out of these.

4 kommenttia:

 1. Noi ekat on kyllä todella nätit!

  Mitä koiralle kuuluu, sitä ei ole hetkeen näkynyt kuvausrekvisiittana? :)

  VastaaPoista
 2. Hauvva voi hyvin, se on ollut kiltti eikä syö minun kenkiä tai tee itekseen tuhojaan + se ei vedä tai hauku toisille koirille ulkoiluttaessa.
  Se tykkää nukkua samassa sängyssä kuin me vaikka se ei oikein mahdu sinne + ollaan sitten ihan niissä koiran karvoissa -.-'
  Otan hauvasta kyllä lisää kuvia ja laitan blogiin kunhan kerkeän :)

  VastaaPoista
 3. Aika jännä, että jouduit vaihtamaan pankkia. :o Kun asuin vielä Hesassa, pystyin asioimaan sen pään OP:eissa ja nykyään jos tarve vaatii niin Porvoon OP:ssa ihan ongelmitta, vaikka "pääkonttorini" on aina ollut Askolassa. Pari kertaa Hesassa soittivat varmistaakseen pari juttua, mut siinäpä se.

  VastaaPoista
 4. Inka K: Juu, esimerkiks uudet visakortit olisi menneet sinne Kuopioon tms, ja kaikki muukin olisi ollut niin monimutkaista että päätin sitten vaihtaa kokonaan tänne landelle sen pankin.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...