tiistai 5. maaliskuuta 2013

New Jeffrey Campbell

Olen ihastunut kovasti Campbellin kenkiin, joten tilasin Nellystä toiset litat, tällaiset mustat ja kiiltävät :):)( Edelliset ovat nahkaiset, mutta muuten samanlaiset ) Nilkkurit istuu hyvin jalkaan ja ovat näyttävät. Bailasin nämä jalassa viimeksi Helsingireissullani :)
hengari4
Tässä valokuva ostamastani hamosesta, maksoin siitä Morticiassa suolaiset 45€. Muuten ihan perussetti hame, mutta nuo helmet olivat se juttu tässä vaatteessa.
hengari2
Tykkään säilyttää vaatteitani hengareissa niin paljon kuin kykenen, joten kävin ostamassa silmääni miellyttäviä hengareita, eli violetteja :)
hengari1
Ostin sittarista Twilight sagan, jossa on kaikki osat :D Oli ihan pakko :D:D Mukaan lähti myös teini-vampyyri sarja vampire diaries.
Pitäähän vanhalla vampyyri fanilta löytyä nämä ^^
hengari3
Translation:
I have fallen in love with Jeffrey Campbell shoes, So I ordered new boots from Nelly.com. These are black and shiny Lita-shoes, I allready have these made of leather. I used these beauties at my Helsinki-trip.
Black skirt is from that trip too. It was pricy, but I like those pearls on it.
I want to keep my clothes hangers, so I bought new purple ones. I like then more than wooden-coloured ^^
The last purchase was new Twilight box with all movies. I also got teen vampire series: Vampire diaries. This is must thing for old vampire fan ^^

3 kommenttia:

 1. Wau, nuo kengät on upeat! :P Morticialla on kyllä melko suolasen hintaisia tuotteita, olipa melko simppeli tai erikoisempi vaatekappale.

  VastaaPoista
 2. Itellä samat kengät, huomannut sen, että mitä enemmän niillä kävelee, sitä enemmän ne ottavat kolhuja, ei ole mielestäni kestävintä materiaalia. Eihän niistä silti voi luopua <3

  VastaaPoista
 3. Banshee Blackify:
  Jep, ja nykyään Morticiassa ei edes ole mitään. Tai ei ole mitään uutta... saa nähdä kauanko sekin pulju vielä porsukttaa :/

  Lightness: Aijaa, no voihan paska. luulisi että tuolla hinnalla olisi vähän kestävämmät...

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...