lauantai 8. helmikuuta 2014

Luuri vaihtoon

Samsung galaxy xcover meni renkaan alle, ja tilalle tuli Iphone! PRKLLLL

( Elkää ikinä ostako xcoveria!! )

Itseasiassa ostin sen siksi että siihen saa ostettua hienoja kuoria :D:D Niitä on nytkin tulossa muutamia ebayn ihmeellisestä maailmasta.

Ei tämäkään luuri ole täydellinen, sillä musiikin siirtäminen koko vehkeeseen on mahdotonta ilman tiettyjä ohjelmia, samoinkuin soittoäänen saaminen mp3:sesta vaatii tiettyä kikkailua. Muuten luuri on hyvä ja siihen mahtuu paljon sovelluksia ( toisinkuin paska xcoveriin...johon en pystynyt päivittämään whatsuppiakaan ilman sen poistamista ja uudelleenlatausta.. )

roju8 Prinsessa kuoria:
roju9 roju11
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sitten muuta paskaa:

Olen käynyt viime vuoden loppupuolesta lähtien bodypumpissa. Toisinaan en ole saanut varattuja kertoja koska laji on aikas suosittu; joten olen yrittänyt kokeilla muitakin "lajeja". Bodypumpissa tehdään erilaisilla painoilla melkein kaikki lihasryhmät läpi. Laji on siinä mielessä kiva, että siitä voi tehdä erilaista lisäämällä painoja sen mukaan kuinka itse kehittyy. Aluksi minun spagetti käsivarsilla ei nosteltu paljon mitään, nykysellään minulla on jo puolet enemmän painoa tangossa.

Kävin kokeilemassa bodycombattia, joka oli taistelulajien irvikuva: siinä lähinnä hilluttiin ympäri huonetta huitoen ja potkien ilmaa vähän sinneppäin. Tulihan siinä kuuma, ja se varmasti oli sen tarkoituskin... En vain ymmärrä miksi joillakin oli oikeat käsisuojukset päällä :D:D

Olen harrastanut niin Karatea kuin Taidoakin joten se oli jotenkin surkuhupaisuuden huippu. Tottahan laji oli nopetempoista ja energistä, ja varmasti siinä kunto kohenee... ei vain ollut meikäläisen heiniä. Se vetäjäkin vaikutti siltä kuin olisi vetänyt jotain huimausaineita, koska oli niin hemmetin pirteä.

Noniin, tänään kävin sitten kokeilemassa Zumbaa... ja voin sanoa heti että ei ollut minun laji sekään. Opettaja vaikutti hyppivältä heinäsirkalta ja itse olin kuin humalainen puupökkelö vaappumassa musiikin tahtiin. Minulla ei ole mitään hajua, olisiko pitänyt käydä joku " näin teet zumbaa" peruskurssi alle, jossa selitettäisiin kaikki tanssiin kuuluvat liikkeet, vai vetääkö vetäjä päästään liikkeet musiikkikappaleisiin joita pitää sitten vain apinoida perästä. Dunno. Ei tullu edes hiki, joten oli ihan hukkaanheitettyä rahaa.

Kokeilin myös kahvakuulausta, jossa ilmeisesti suurimman osan liikkeistä tein väärin koska ne ei tuntuneet yhtään missään... enkä suostu uskomaan että olisin niin kovakuntoinen. Ne liikkeet, kuten vatsalihakset joihin vain lisättiin kahvakuula, toimi niinkuin normaali liikkeet yleensä. En saanut tästä mitään ylimääräistä kuntoiluuni, mitä en olisi pumpissa voinut tehdä. Itse kahvakuulan heiluttelu tuntui hieman tyhmähköltä puuhalta, ja varmasti myös näytti siltä :D

Kävin myös kerran kokeilemassa Body-Circuittia jossa on periaatteessa iso kuntopiiri erilaisin hilavitkuttimin, missä pitäisi sitten tehdä asioita. Mielestäni tunnin aika tähän on aivan liian lyhyt, koska pääset kokeilemaan yhtä vempainta vain kerran, sen muutaman minuutin ajaksi. Asiaa ei myöskään auttanut se että opettaja oli kokoajan hengittämässä niskaasi, en tykännyt.

Kävin myös kokeilemassa pyöräilyä, mikä nyt oli ehkä toiseksi lähimpänä sitä omaa juttua, ainut että siinä saivat lähinnä ala raajat liikuntaa, ja perse rupesi puutumaan puolessa välissä. Tässäkin riippui vetäjästä kuinka tehokasta pyöräily oli, toiset pisti pyöräilemaan "ylämäkiä" enemmän kuin toiset.

Minun on ollut helppo mennä käymään näissä jumpissa senkin takia, että työpaikkani maksaa puolet tuntien hinnasta.

P.S Minut vakinaistettiin työpaikkaani vuoden alusta, joten olen kai tehnyt jotain oikein :) ( Voin siis ruveta ostelemaan asuntoja ja tekemään vauvvoja. Eh Eh. )

3 kommenttia:

 1. Heh, ei olisi kyllä mikään noista lajeista se mun juttu :D Kyllä urheillessaki pitää pystyä käyttämään 15cm korkokenkiä ;)

  VastaaPoista
 2. Heips,

  Ihanaa että siut vakinaistettiin duunissasi! Itselleni se oli aikanaan erittäin suuri helpotus ainaiseen murehtimiskuormaani, kun ei tiennyt ennen vakinaistamista jatkosta mitenkään kauhian pitkälle. Kummasti kun laskuja tarvitsee maksaa vaikka olisikin vain pätkätyöläinen tai työtön. :)

  Toivottavasti löydät etsimäsi siulle passelin liikuntamuodon pian! :)

  -M

  VastaaPoista
 3. Suski: Itse kyllä luotan uheilussa enemmän Asicsiin :D

  Wahnsinn G:

  Vakinaistaminen oli niin hyvä kuin paha juttukin, nyt minua pelottaa että jään ikuisiksi ajoiksi tänne landelle jumiin :D Toisaalta on kiva tietää että on " varma" työpaikka.

  Odottelen tässä kevään tulemista niin pääsen juoksulenkille, se ei ole näin talvella hirmu hauskaa puuhaa kun pitää olla vaatetta päällä niin prkl:sti.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...