torstai 22. tammikuuta 2015

Sailor outfits

I have updated my sailor outfits! ( I defy the cold weather when I took pictures of these clothes.. it's just too dark inside ) I got a new belt, skirt and two cardigans.
I ordered this short sailor cardigan from http://www.tigermilly.com/, I like the material and short sleeves. It's perfect for summer nights with sailor dress ^^
juttu4 juttu5 juttu3
This new belt is second hand find, its blue pvc with bow.
juttu6 juttu7
I like this new blue 50's style full circular skirt ^^ It is also from Tiger Milly. Blue leo cardigan is from secondhand.
juttu1 juttu2

3 kommenttia:

 1. Kaunis mekko ja kauniit ovat nuo siun hiuksetkin! :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään näistä sun postauksista, joissa kokoat useampia asuja samasta teemasta, kuten tämä ja school girl -tyylinen postaus.:) Antoisampia kuin perinteiset joka blogissa nähtävät päivän asu -postaukset.

  Ekan kuvan mekko on aivan ihana, oon kuolannut sitä itsellenikin mutta toistaiseksi jättänyt ostamatta, kun en tiedä, osaisinko sittenkään käyttää tuota mallia ja sinistä. Upea se on joka tapauksessa. Samoin toisen asun neule on aivan mahtava, tuollaista osaisin ehkä itsekin käyttää.^^ Nuo uudet seilorihenkiset korkkaritkin ovat nappivalinta, sopivat ihan täydellisesti!

  VastaaPoista
 3. Vivian: Kiitos! Kihartaminen on yleensä aika painajaismaista, mutta sain joululahjaksi sellaisen kihartimen joka imaisee tukan sisäänsä, ja sieltä se tulee ulos kiharoina vähän ajan kuluttua! Säästää huomattavasti aikaa kun ei tarvitse kieputella fledaa siihen raudan ympärille
  :D

  Painajainen: Tuntui jotenkin hyvältä idealta laittaa kaikki samaan postaukseen kun kerta samasta tyylistä on kyse :)

  Sitä ensimmäistä mekkoa saa myös punaisena tai mustana! Jos niistä olisi jompikumpi sinulle kivempi väri :)

  Ne kengät kyllä pelastavat nuo kaikki asukokonaisuudet, niitä voi käyttää niiden kaikkien kanssa !

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...