torstai 7. toukokuuta 2015

Blue suit

Ostin H&M:ltä sinisen puvun. Tai oikeastaan ajattelen sitä lisänä merihenkiseen asukokonaisuuteen joita olen keräillyt, eli sailor mekkojen kaveriksi :)
En ymmärrä miksi olen nyt hurahtanut siniseen totaalisesti, joitain vuosia sitten en voinut sietää sinistä ollenkaan. Ihankuin sininen yrittäisi olla musta, onnistumatta siinä :'D Vähän niinkuin sininen olisi köyhän gootin musta.
Puku oli edullinen: jakku maksoi ~30€, pöksyt 20€ ja hame 20€. Sain myös jotain alennusta koska olin oikeaan aikaan shoppailemassa, 15 % lähti koko hinnasta pois.
Kuvissa näkyvä trikoopaita on itsetehty.

// I bought blue a suit from H&M. I dont think it as a suit, it is part of my a nautical-themed outfits.
I dont understand why I like the blue, some years ago I could not stad blue at all. It felt like blue is trying to be black, without success :'D
Suit was very low-priced: Jacket cost ~30€, pants 20€ and skirt 20€. I even received an additional 15 percent discount because I did my shoppings at the right time.
I have sewn that blue shirt by myself :)
puku1 puku5 puku3 puku6 puku2 puku4

3 kommenttia:

  1. Minäkään en niin välittänyt sinisestä yhteen aikaan, mutta laivastonsininen on kyllä todella kaunis ja elegantti väri. Toimii vähän samalla tavalla kuin musta, mutta kuitenkin eri tavalla.

    Jännästi sulautuu tuo hame paitaan, minä luulin mekoksi :D Katsoin uudestaan ja uudestaan ja edelleen sulautuu niin hyvin yhteen kuin olisi mekko päällä. Kaunis asukokonaisuus myös housujen kanssa. ^^

    VastaaPoista
  2. Nani Vengeance: Oli minulla joskus nuorempana, mutta en taida ennää kehata :)

    HuggyHare: Kiitos! Siinä hameessa on vyö ihan yläreunassa, se saattaa hämätä:)

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...