lauantai 11. heinäkuuta 2015

New lingerie and swimwear

Skotlannissa käydessäni tutustuin paikallisiin ketjuihin. Yksi lemppareistani oli Ann Summerssin alusvaateliike, josta lähti matkaan useammat alusasut.
Siellä oli sopivasti menossa alennusmyynti :)
Näitä liikkeitä löytyi useampia joka kaupungista, joten jos joku koko uupui yhdestä, se varmasti löytyi toisesta.
// The last time I visited Scotland, I got to know the local lingerie stores like Ann Summers. Luckily there was goingon clearance sale, so I bought a lot of beautiful lingerie and swinwear.
skot52
Tässä muutamia kuvia vaatteista joita ostin: upea vaaleanpunainen-musta yhdistelmäsetti johon otin parit aluspöksyt mukaan.
undies15
Fuksia-musta yhdistelmä, "korsetti" toimii myös sukkanauhavyönä.
undies1
Nämä rintaliivit oli ale-rekistä, joten en valitettavasti löytänyt yhteensopivia pöksyjä, mutta ajattelen että mitkä tahansa mustat käy :)
Tässä mallissa on ripsua ja hörhelöä muidenkin edestä, ja kahdet olkaimet: satiiniset jotka kiedotaan kaulan ympäri ja perus joustavat olkaimet.
undies14
Upeat violetit mustalla pitsillä. Aika tyrkyt päällä, mutta poikaystävä tykkää ^^
undies12 undies13
Perusmustat rintaliivit pitsillä, pöksyissä hieno yksityiskohta takana.
undies16 undies17
Seilori henkinen kokonaisuus, oma uusi lempparini :) Liivit maksoivat vain 9 puntaa, ja aluspöksyt olivat muistaakseni 4 £.
undies11
Söpö pinkki setti. Ei pidä pestä valkoisten kanssa ^^
undies9 undies10
Valkoinen setti jonka materiaali on pehmoista kangasta. Kankaassa on hieno kuvio joka muistuttaa vähän joitain Marlies Dekkers liiveissä olleita.
undies7 undies8
Violettia ja mustaa, sekä vähän blig blingiä. Edulliset balconette liivit ja pöksyt.
undies5 undies6
Nämä liivit ja pöksyt eivät olleet Ann Summerssilta, vaan halppis tavaratalosta. Olivat sen verta nätit, joten voin hikoilla ne päällä töissä ihan hyvästi.
liivit
Bikinit ja uimapuvut:

Nämä upeat pinkit bikinit löytyivät Ann Summerssilta! Pidän tosi paljon tuosta korkeavyötäröisestä mallista <3
undies2
Nämä sinivalkoiset bikinit eivät ole edes samaa sarjaa keskenään, mutta väri osuu sen verran lähelle toisiaan että passaa minulle. Hinta yhteensä näillä oli 6£.
undies3
Hyvin istuva uimapuku, kupitkin on kerrankin sopivan kokoiset! Edullinen uimapuku halppis tavaratalosta.
undies4

3 kommenttia:

  1. Voi ovatpa kauniita! Huolisin kaikki paitsi pinkit ja valkoiset. Suomessa isompipovinen (80E-F) saa pulittaa kauniista ja hyvistä liiveistä itsensä kipeäksi. :((

    VastaaPoista
  2. Varjosudenhetki:
    Olen huomannut että kokoja riittää ihan hyvin esim Lindexillä, jossa liivit ovat ns halpis liivejä. H&M:llä nyt kokojan ei ole ollenkaan, ja varmaan 99% asiakkaista ostaa sieltä itselleen vääränkokoiset liivitkin.
    Ann Summerssilla oli kyllä kokoja riittämiin, vaikka nekin lasketaan halppis liiveiksi :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihania liivejä olet löytänyt. <3 itse ostin ennen kaikkia suhteellisen nättejä alusasuja, mutta nykyään olen jotenkin tylsä ja päällä on aina kaikista yksinkertaisimmat yksiväriset vaatteiden alta näkymättömät liivit. :D

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.