torstai 25. elokuuta 2016

New Moi-même-Moitié Headdresses

Vihdoinkin löysin niitä! Nimittäin Moitie hiuskoristeita :)
Ostin Japanista itselleni moitie mekon, joka on kaivannut kaverikseen kovasti hiusruusukkeita.

// Finally I found them! I mean Moitie hair decorations :)
I bought my self a Moitie dress from Japan, and the outfit has been without the headdress so long!
1 2 3 4
Tässä on asukokonaisuus, johon aion hiusruusukkeeni yhdistää :)
// This is the outfit what I was thinking about while buying the headpiece :)
m5
Tämä valkoinen upea Moitie hiuskoriste löytyi Closet Childistä ^^
// This white headdress is from the Closet Child online shop.

Tähän väliin voisin vähän narista Suomen tullin toiminnasta. Se on niiiiin HIDASTA. Japanilaiset kyllä saa toimitettua tavaran sulle parhaimmillaan kahdessa päivässä (Eli nopeammin kuin mitä suomalaiset yritykset saa sulle tilauksen toimitettua!!) perille maksun saatuaan.
Suomen päässä kuseekin sitten kaikki.
Oletetaan että hiuskoriste maksaa 25€, tullausraja on 23€. Kun huomaat paketin seurannasta että uusi hieno headdressisi on jämähtänyt tulliin, joudut odottelemaan melkein viikon että saat sieltä tullista sen kirjeen jonka avulla teet tulliselvityksen netissä.
Sitten odottelet toisen viikon että se hemmetin paketti saapuu perille. Mietin että varmaan sen kirjeen lähettäminen ja siihen liittyvät kulut sekä työtunnit maksaa enemmän kuin se tullin ja veron osuus siitä 25€:n päähineestä. Tulli ja vero on yhteensä noin vajaa 30% tavaran arvosta, joten tullijätkät hyppii varmaan ilosta kun saa kynittyä multa se 5€ valtiolle. Jee! Ja niillä on varmaan tosi hassua sälyttää sitä minun pakettia siellä viikkoja siksi kun tullauskirjeen postittamisessa kestää.
moitie1 moitie3 moitie2
Noh, oliko se sen arvoista?? No kyllähän se oli koska uusi headdressini sopii erinomaisesti tämän Angelic Pretty -mekon kanssa yhteen! <3 <3
white23
Tämä upea hiusruusuke löytyi myös käytetynä. Kaikki Moitien vaatteet ja asusteet tuppaa olemaan aika tyyriitä uutena, joten olen ollut kytiksellä näihin käytettyihin :)
moitie4 moitie5 moitie6
Tämän Angelic Pretty mekon kanssa sopii yhteen myös Moitie hiusruusukkeet.
24

2 kommenttia:

  1. Ihania hiuskoristeita ovat :) Suomen kuljetusliikkeillä ja varsinkin Postilla toiminta on kyllä harvinaisen hidasta. Itse tilasin Jenkkilästä viime syksynä ja paketin saapumisessa Suomeen meni viikko, sain samantien FedExiltä viestiä, että tullaatko itse vai tullataanko me (koska tuli siis heidän kauttaan Suomeen). Päätin tullata itse ja sain ohjeet sähköpostissa nopeasti, seuraavana päivänä laittoivat tulemaan ja pari päivää myöhemmin toivat paketin. Eivät olleet erityisen ystävällisiä kuljetuksen ajankohdan solmimisen kanssa siellä päässä, mutta ainakin paketti tuli perille eikä mennyt mitenkään kohtuuttoman kauan.

    VastaaPoista
  2. HuggyHare:
    Kiitos!
    En ihmettele yhtään kun Posti ei kulje niinkuin pitäisi: sieltä on potkittu pihalle puolet porukasta ja silti oletetaan että ihmiset saa postit viitenä päivänä viikossa :D:D (Paskanmarjat) + Korvataan postin työntekijät Sollilaisilla jotka ei osaa yhtään mitään.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...