tiistai 16. helmikuuta 2010

H&M ale

Henkkamaukalla on nyt -20% jokaisesta valitsemastasi tuotteesta, oli se sitten jo valmiiksi alennettu tuote. Joten shoppailin taas ihan liikaa kaikkea kivaa, esimerkiksi tämä lyhyt villakangastakki tuli maksamaan yhteensä 12€! Siinä on kivat napit, ne on sivuilta punaiset mutta muuten mustat.


Sitten tämä empire linjainen villakangastakki; on itseasiassa äitiysvaate, mutta sovittaessani sitä totesin että se ei vaikuta asiaan millään tavalla. Tosi kiva leikkaus, napitus, ja rusetti rinnan alle. Alkuhinta oli jotain vajaa 70€, siitä puolet pois ja siitä vielä -20€, hintaa jäi vähän päälle 25€.


Tämän tyylisiä takkeja myytiin joskus backstreetillä, taisi olla jotain criminal damage mallistoa tms. Olisi ollut kiva jos edessä olevat koristeet olisi olleet hopeisia, mut aina ei voi voittaa :) Hintaa takilla 15 €

Sitten mekko osastolta, tämä mekko tuli maksamaan 19 € , alkuhinta oli lähemmäksi 50€. Tosi kiva empire leikkaus tässäkin, ja ihanat röyhelöt helmassa. Mekko näyttää hemmetin isolta tuolleen lappeellaan lattialla; mutta oikeasti se on ihan sopiva .

Tämä kiva röyhelömekko maksoi yhteensä 9€, tosi kiva tylliunelma ^^ siihen jos lisää vielä jonkun vyön niin perfecto!
Tämä army henkinen laukku maksoi 7 €, se oli miesten osastolta mutta mitäs se minua haittaa. Siihen voi liittää jotain merkkejä pinssejä pätsejä tms lisäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...