torstai 18. helmikuuta 2010

Huudosta Lip Serviceä ja Morticia korsetteja.

Hei taas.
Olen taas tonkinut huuto.nettiä läpi ja matkaan tarttui seuraavanlaista roinaa:

Tämä Lip Servicen musta paita punaisella pvc kravaatilla, oli koko L, mutta pienensin sitä näppärästi kokoon S-M. Olen pidemmän aikaa katsellut sitä lipin sivuilta ja nyt se on minun!

Kerrankin löysin itselleni täydellisesti istuvat farkut: nämä kivat Lipin "Witch hunt" farkut jossa on vetoketjuja ja remmejä.


Nykyään kun on tuo lama, vai mistähän johtunee, ihmiset luopuu tavaroistaan paljon halvemmalla kuin jokunen vuosi sitten. Esim tämä mortician korsetti jossa on jopa metalliset luut, maksoi 30€. Materiaali on kaunista mustaa brokadia. ( Huomatkaa, plansetti on korsetissa väärinpäin :D ja nyörityksestä löytyy kahdet kengännauhat..)


Samoinkuin tämä kiva pinkki musta korsetti, maksoi 20€. Ainut että tässä oli muoviset luut jotka vaihdoin sitten metallisiin; ja korsettia piti myös pienentää. Leikkasin sen sitten reippaasti kahdesta kohtaa halki ja ompelin uudelleen kiinni :D

Sitten tämä upeus oli myös huudossa; minä rakastan metallinviolettia pvc:tä! Kauniit mustat tereet löytyy tästä korsetista, ja nyöritys edestä. Ainut että tässäkin on muoviset luut ( miksi ne edes tekee sellaisia ?) pitänee ne vaihtaa ennen käyttöön ottoa metallisiin. Tämä maksoi muistaakseni myös jonkun 30€.Sitten tämä hame oli oikea heräteostos, koko on s, ja eihän minun iso perseeni sen sisään mahtunut, varsinkaan kun materiaali ei jousta yhtään. Noh, halkaisin sen takaa keskeltä kahtia ja pistin sinne nyörityksen mustalla pvc läpällä varustettuna. Hyvin toimii!

Tämä kynähame tarttui mukaa henkkamaukalta, minusta meteriaali on ihanaa, puuvillasatiinia. Hameessa on myös ihanat leikkaukset, kerrankin joku suunnittelija on osannut tehdä jotain oikein! Takana löytyy halkio. Hintaa oli 14.95 ja siitä -20€ ale.


6 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanaa materiaa oot löytänyt! Katselin kans joskus tuota violettia pvc-toppia huutiksessa, en sit ostanut kun totaalisen liian pieni mulle! :D Mut sopii sulle varmasti hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. Housut ja korsetit mulle kiitos!:p Tai no Mortin mustaa korsettia en tarvi, ku mulla on ennestään samanlainen.;) Se tosin ei sovi mun pitkälle selälle, joten kerään sisua laittaa sen myyntiin. Suotta sitä kaapissakaan seisottaa.

  VastaaPoista
 3. Hei! Yritin etsiä googlettamalla tietoa korsetin pienentämisestä ja päädyin tänne blogiisi sitä kautta. Itselläni on juuri samanmallinen korsetti joka kaipaisi kavennusta ja olisin oikein kiitollinen jos voisit hieman kertoa miten toimia :)

  VastaaPoista
 4. Ainakin työharjottelussa neuvottiin että korsettia ei kannata ruveta purkamaan erityisemmin pienentäessä; ehkä ylä ja alareunan kanttaukset. ( jos sellaisia on )
  Korsetti vaan halkaistaan jostain kohti kahtia ja ommellaan uudestaan kiinni, siihen voi tietysti tehdä uuden luukujan. Sitten kanttaukset ommellaan takaisin paikoilleen. Yleensä siitä sivun puolelta jossa on suurin kappale, korsetti ei näytä sitten tyhmältä sen jälkeen kun siihen on tullut uusi sauma.

  VastaaPoista
 5. Olen kanssa huomannut, että huudossa on ollut kaikennäköistä ihanaa sopuhintaan, moni varmaan on rahantarpeessa. Ja varmaan kaapien kevätsiivous aika myös taas.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...