maanantai 27. kesäkuuta 2011

Liituraitaa, kirjoja ja asusteita

Angstaus ekana:
Olette varmaan huomanneet että vanhemmista merkinnöistäni kuvia ei näy enää ollenkaan. En siihenaikaan luottanut oikein ilmaispavelimiin ( en kyllä vieläkään ) , joten pistin kuvani yhden tutun palvelimelle jotta ne säilyisivät näkyvillä. Eipä olisi näköjään kannattanut, tyyppi on nimittäin antanut deletee koko hakemistolle. Mitäpä muutakaan siitä syrjäytyneestä hölmöstä olisi voinut odottaa. Olisi ollut kiva saada edes joku varoitus niin olisin kerennyt käydä siirtämässä siellä olleet kuvat omalle kovolleni.

Oma kotisivupalvelimeni on aika pieni, joten sinne ei mahdu ihan älyttömästi tavaraa. Surssin nyt nuo kamat dna palvelimelle joka tuli netin mukana. Työnnän sinne niin kauan tavaraa kuin mahtuu, ja sitten ostan vaikka isomman kotisivutilan sivuilleni.

Sitten asiaan...

Kaupoissa on nyt alennusmyynnit. Itse en ole hirveästi pyörinyt missään puljuissa, koska minulla on velkaa esimerkiksi Klarnalle ihan saatanasti. Olen sitä pyrkinyt lyhentämään yli satasella kuussa mutta ei tunnu lasku koskaan pienenevän... saati sitten se visa-lasku.

Noh, mutta pitihän sitä mennä käymään seppälässä ja hamstrasin sieltä kaikenlaista asustetta ja tavaraa:

Ensimmäisenä oli -70% alennuksessa nahka-hansikkaita. Värisävyt ovat ihana pastellisia, sopisivat ehkä minulle paremmin jos pukeutuisin lolitaan... mutta enköhän minäkin niille jotain käyttöä keksi. Hanskoja häviää jokatapauksessa ennätysmäärä, joten parista ylimääräisestä parista ole haittaakaan.



Mustat ihanat pitsihansikkaat olivat -50% alennuksessa, joten niitähän täytyi ottaa kaksi paria, nehän kuluu niin nopeasti!




Kauniit kaulaanripustettavat rusetitkin olivat -50% alessa. Otin mustan että punaisen. Niitä oli kyllä shampanjan värisenäkin, mutta ne eivät voineet vähempää kiinnostaa.




Pinnejä tarvitsee aina. Itse hukkaan tuhottomasti pinnejä vuodessa, joten otin noita kaksi pakettia. Ne olivat puoleen hintaan myös.



Sitten eksyin käymään Anttilassa, löysin sieltä alekorista punaista ja mustaa kynsilakkaa lorealilta, sekä metalli-aliaksen! hintaa pelillä oli vain 5€, joten eiköhän sen kärsi maksaa jotta saa hyvät juomapelit aikaiseksi :D



Sitten kirjauutisia: Tilasin amazonista Dita Von Teesen kirjan, se on todella paksu ja painava kirja. Kirja sisältää upeita kuvia Ditasta, ja hän kertoilee siinä samalla elämäntarinaansa.



















Uusi sarja jota on juuri julkaistu, nimeltä Game of Thrones ( jos ette ole sitä vielä varettaneet niin antaa palaa ) Tilasin itselleni kyseisen hässäkän kirjoina, ja koska suomenkielistä versiota ei ylläri taaskaan ollut tarjolla, otin sen englanniksi. En ole mikään neropatti kielissä, mutta on sitä muitakin kirjoja rämmitty läpi aikaisemmin englannin kielellä.







Backstreetin alesta erehdyin tilaamaan kynähameen ja mekon, mekko ei näyttänyt mielestäni päälläni kovinkaan hyvältä, mutta kynähame istuu kuin hansikas, kiitos siitä ison perseeni. Backstreetin kuvissa olevalla mallilla on aina päällään parinumeroa liian isot vaatteet, joten ne ei anna oikeaa kuvaa vaatteen istuvuudesta, joten tilaaminen on melkein sama kun ostaisit sian säkissä.







Kaverini antoi minulle mekon jossa on mustavalkoiset raidat. Aion tuunata mekkoa jonkin verran: lisään siihen pvc tehosteita ja aion tehdä helmasta ehkä pussittavan ja työntää sen sisälle tylliä, tai sitten rypyttää sitä ylöspäin.



Tässä tämmöiset terveiset tälläkertaa, ensikerralla muuta mukavaa!

7 kommenttia:

  1. Raaaah!
    Mä en löydä mistään tuota metal mania aliasta täältä joensuusta! :D Hevonpyllyt sentään. Hienoja löytöjä oot taaskin tehny.

    Laitan sinulle muuten tällä viikolla vähän paluupostia ^^ Anteeksi etten ole aikaisemmin kerennyt. <3

    VastaaPoista
  2. Tuokin alias tuli ihan tuurillaan vastaan kun menin tsekkaamaan lastenosastoa :D Itse olen tuota nähnyt myytävän myös suomalaisessa kirjakaupassa. :)

    VastaaPoista
  3. Tykästyin myös tuohon Game of Thrones sarjaan, nyt odottelen että pääsisin noita kirjoja myös lukemaan, pistin ne kirjastosta varaukseen. ^^

    VastaaPoista
  4. The skirt and the dress are amazing!!! Love love love them <3 Ah, Dita! Such an inspiration :)

    VastaaPoista
  5. Mekot,hame ja asusteet ovat hirmu kivoja!Mulla on toi alias.

    VastaaPoista
  6. Dita von Teese on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  7. Molemmat mekot ovat hurjan kivoja! Ja hyvältä kuulosti suunnitelmat raidallisen mekon varalle, tulee varmasti näyttävämpi pvc-koristein.

    Olen muuten lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa, ja nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan :D

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.