tiistai 2. lokakuuta 2012

Zalando

Kaikki ovat varmaan nähneet telkkarista sen enemmän ja vähemmän ärsyttävän mainoken, missä se äijä selittää jotain paskaa sen akan överissä vaatekaapissa. Puhumattakaan siitä kirkunasta.

Jotakapauksessa, päätinpä sitten tilata kyseisestä puljusta tällaiset mustat kenkulit. Hintaa näillä oli 37€ posteineen, mikä on mielestäni aika todella edullinen. Toimituksessa kesti lähemmäksi viikko, mutta kamat oli pakattu hyvin ja muutenkin ok toiminta.

Ainut mikä kyseisessä puljussa on pielessä, että tuote on maksettava jokatapauksessa, vaikka sinä sen palauttaisit. Eli rahaa kierrätetään ees sun taas, rahan saa kyllä takaisin sitten, kun he vastaanottavat paketin. ( Eli sitten kahden viikon kuluttua...)

Ilmeisesti niiden varasto on jossain indokiinassa, koska toimituksessa kestää niin jumalattoman kauan.

Muutama kuva uusista ihanuuksista:
4 kommenttia:

  1. ShaDow: Kiitokset, niin minustakin :D Eikun kesää odotellessa että pääsee käyttämään niitä ^^

    VastaaPoista
  2. Ihanat kengät! :O Mie kävin ittekkin joku aika sitten nuiden sivuilla kenkiä kattomassa. Aika paljonhan tuolla oli kenkiä, mutta miun mielestä sivuilla oli vähän liikaakin tavaraa, eij kärsivällisyys riittänyt selailla kovin kauaa kun rajoituksillakin tuntui löytyvän monen monet vaihtoehot. :D

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla positiivista sanottavaa kaupasta kun olen ajatellut sieltä tilata. Ystävä laittoi myös kuulemma tilauksen menemään, pitää katsoa onko hän yhtä tyytyväinen.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...