lauantai 27. lokakuuta 2012

Ventovir @ Lappeenranta

Lähdettiin ukon kanssa käymään viikonloppuna Lappeenrannassa; itse en ole koskaan kyseisessä kaupungissa käynyt.

Vierailtiin sellaisissa kaupoissa mitä Imatralta ei löydy, kuten Gigantti, Anttilan kodin ykkönen, yms. Kuopiosta on tyyliin aina löytynyt kaikki kaupat ja olen pitänyt niitä itsestäänselvyytenä, ja nyt sitten niiden takia piti ajaa pidemmälle :P

Kodinykkösestä ostettiin upea uusi viininpunainen matto, samoinkuin iso kasa leffoja toptenistä + takan ja saunan sytytys asiaa.

Muurikka tehtaanmyymälästä lähti mukaan upea Muurikka kesäkeittiö, johon kuuluu vaikka mitä hilavitkutinta. Harmi vain, grillailu puuhat menee kyllä ensi kesään :( Mutta onpahan kunnon muurinpohja pannu ja grillailu mahdollisuudet valmiina :)

lap1
Molemat isommat ostoskeskukset myös käytiin läpi, ja Tiimarista ostin itselleni puukoreja ja söpön halloween noita-hatun.

lap2
Kesken reissun yllätti ihan älytön lumimyrsky.
Kun me lähdettiin kotoa aamupäivällä, oli ihanan selkeä ja aurinkoinen päivä. Mutta tuolla tuli lunta kuin esterin perseestä. Ajomatka kotiin oli myös "kivaa " kun näkyvyys oli nolla ja vaikka talvirenkaat oli jo asennettu, tuntui että luisuun lähti.

lap3
Koska oli kylmää ja inhottavaa, käytiin Lappeenrantalaisessa Casanova ravintolassa syömässä. Syötiin ihanat Ruska-illalliset, liha oli aivan upean herkullista. Ainut mikä ravintolassa mätti, oli se odotus. Yleensä "hienommissa" ravintoloissa ei tarvitse alkupalaa odotella 45 min :P + sitten puolen tunnin odotukset aina ruokalajien välissä. Ehkä lande ei vaan tajua.

Uskalsin juoda yhden lonkeron vaikka olinkin ratissa, kyllä se siinä kolmen tunnin ruokailuajassa hälveni:P lap4

Matto on suomalaista käsityötä ja ov hinta oli 360€ :P Sain sen onneksi vähän halvemmalla. On muuten tosi ihanan värinen ja pehmeä!
lap5

Hömppäpömppää ja muutama "vakavakin" elokuva.
lap7

Koreissa säilytän tällähetkellä alusvaatteita ja sukkia, koska ne eivät mahdu vaatekaappiin :( Säilytystilaa on niin vähän.
lap6

Löytö tuoksu Anttilasta 10€.
lap8

Tiimarin noita-hattu.
lap9
Netistä pöllimäni kuva Muurikka kesäkeittiöstä.
lap10
We went with my boyfriend to visit during the weekend in Lappeenranta, Finland. I have never been in that city before. Lappeenranta is very close to my home town Imatra.

We visited different shops and we did some shopping.
I bought a new red carpet, and a lot of movies. I also found a wonderful halloween hat, and a new fragrance.
For next summer we bought a new summer kitchen, it contains lots of different functions. Sorry, I dont have better picture, yet. The kitchen is still in the trunk of a car :P

We were surprised by the snow storm, so we went to eat a wonderful dinner.

4 kommenttia:

 1. Onko tuo matto VM-Carpetin Tiffany? Näyttää meinaan supertutulta :D
  Ja sopii teiän kämppään kyllä hienosti.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo matto! :) Myö kanssa pistettiin vähä aika sitten uusi matto tilaukseen, kaivattiin vähän isompaa olohuoneeseen.^^ Tosi kaunis tuo teijjän matto, ja ainakin näyttää pehmoisalta. :)

  VastaaPoista
 3. Aww snow, i know that for your it's must be normal and probably irritating but i wish it would snow here, it makes everything so gorgeus,I'm probably embellish it too much, but i never saw real snow on my life, it's kind of a dream of mine.
  That carpet is gorgeus btw, as that cosy feeling, modern yet not cold, really nice.

  VastaaPoista
 4. Sanski: Ööh ei mitään tajua :D Joku suomalainen matto se on ^^

  Vivian: Meillä on tullut mattoja ostettua kuukauden sisällä neljä uutta :D Matto meni uusiksi myös olohuoneesta. Jospa otan valokuvia tässä joskus :)

  SekeletonOrchid:
  Sometimes the snow is beautiful and romantic, but when it becomes too much, things will get worse ... such as driving a car :D and now is only the beginning of winter!!

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...