maanantai 7. tammikuuta 2013

New Gangsta Dress

Olen hermoillut työpaikastani jonkun aikaa, koska minulle tehdään nykyään vain muutaman päivän sopimuksia. Nytkin sopimus loppuu keskiviikkona, eikä minulla ole tietoa siitä miten ja millon se jatkuu. Minä olen siis tuuraajana, ja eihän kaikki voi aina olla kipeänä. Toisen epäonni on meikäläisen onni.
Työttömyyden jälkeen oli kiva taas päästä tienistiin kiinni ja hemmotella itseään, mutta on ikävää jos töitä ei olekaan.
Olisi ihanaa saada vaikka kuukauden sopimus, voisin huokaista helpotuksesta edes hetkeksi. Pitää olla silti tyytyväinen tähän vähään mitä saan, joillain toisilla ei ole töitä ollenkaan.
Työpanoksessani ei ole ollut mitään vikaa, ja nautin työstä vaikka minulla onkin älyttömän aikaiset herätykset, ja ylitöitä tulee tehtyä melkein joka päivä.
Työporukka on ottanut minut hyvin vastaan ja minulla luistaa juttu useamman tyypin kanssa. Kahvitauoilla tulee jauhettua vaikka minkälaista.

Vapaa ajalla olen puuhastellut ompelu-juttuja. Tilasin H&M:n alesta tavaraa, ja ostin sieltä nahkatakin ja kynähameen. Kynähame oli liian suuri, että pyöri ympyrää päälläni, joten sain pienennettyä sitä kätevästi. Takki taas oli niin pieni että en kättä saanut nostettua, sen laitoin vaihtoon. Helpompi pienentää kuin suurentaa ^^'
( Pienesin myös sinistä neulettani )
Otan kuvia jossain vaiheessa löydöistäni :)
Sitten muuta kuva huutiksesta löytämästäni lipparin gangsta pranksta mekosta :)Mekko istuu kuin hansikas, ja on varsin monikäyttöinen ^^
voihan3 voihan4
I've been nervous about my job, because they make for me only few days contracts. Even now, the contranct ends on wednesday and I have not knowledge of how and when it will continue.
I'm just replace-guy so somebody cannot always be sick. Others misfortune is my happiness.
I would love to get even month contract, I could breathe a sigh of relief even for a moment. Still I have to be happy with this what I get, some others guys do not have work at all.
I enjoy the work even though I have to get up ridiculously early, and I do overtime almost every day.
Work group has taken me well, and I have common with them. We talk a lot during coffee breaks :)

During my free time I have sewn things. I ordered some stuff from H&M:s sale: I bought a leather jacket and pencil skirt. Skirt was too big for me, so I made it smaller easily. Coat again was so small that I could not even lift my hand up, I returned it. Easier to reduce than to increase ^^ 'I'll take pictures of my discoveries later.
Here a few pictures the dress what I found from seconhands. It fits like a glove and it's versatile.

9 kommenttia:

 1. Vau! Alemmassa kuvassa näytät ihan pin up-mallilta :) Todella kaunis.
  Ovatko nuo jalassasi olevat kengät mukavat jalassa/ hyvät kävellä pidemmälläkin matkalla? Pitäis etsiä jostain jotkut hyvät pikkumustat hippalointikengät ja nuo ovat oikein kauniit :P

  VastaaPoista
 2. Insanity:
  Voin sanoa että noita kenkiä ei ole suunniteltu kävelemiseen ;D Ne jalassa voi seistä ja istua. Noh, voi ehkä taksista kävellä baariin ja niin poispäin :D Jalka on niissä äärimmäisessä asennossa että meinaan lentää nenälleni jatkuvasti, varsinkin kun tukilenksu on noin ohut ja pieni.

  VastaaPoista
 3. No pitihän se arvata, hih! :D Monet hurjan nätit kenkäset tuppaavat olemaan miltei mahdottomia käveltävinä. Hyvä että tuli kysyttyä. Etsintä jatkukoon..

  VastaaPoista
 4. Onkos teillä ihan kotona noin upee sohva vai missä räpsit näitä kuvia? :)

  VastaaPoista
 5. Ida: Juu, minun sohva se on :) Ostin sen opiskeluaikana kirpputorilta.

  VastaaPoista
 6. Ihanat kuvat, ja nuo kengät ovat niiiin kauniit! :) Ihana idea tuo sydämmenmuotonen kolo koroissa. ♥ Voin muuten kuvitella miten äärimmäisessä asennossa jalka olisi nuissa kengissä 36- koossa... :O

  VastaaPoista
 7. I know the feeling of working without security, i work as a external for my company with a timeless contract for more then a year now, it totally depends of the profit of the project , it can end anytime, so i really wish you the best of lucks for wednesday , specially if you are liking the place that much.
  That dress is really amazing, corporate get sexy, very militar feeling about it.
  I adore the tattos you have of the bows , wish i had legs for it.

  VastaaPoista
 8. Toivottavasti työasioihisi tulisi varmuutta, tiedän itsekkin millaista on tehdä pätkä hommia joskus ja jouluna ja pelätä taasen että koska tulee pidempi työttömyys pätkä!! Onneksi itselläni ne ajat on takana ja toivottavasti pysyvätkin siellä!!! Toivottavasti sinäkin saisit pidempi aikaista työtä!!!:) Todella upeita asukuvia!!!

  VastaaPoista
 9. Vivian: Kengät tosiaan on kauniit ja korkealaatuisetkin koska ne on tehty nahasta :) Harmi ettei niillä tosiaan voi tepastella kovinkaan kauan.


  SkeletonORchid: Now my contract ends friday ( tomorrow ) And I have no Idea what is going to happen next :D They gave me 2 days of hope on this week!
  I'm going to take one new tattoo soon, I will take few fotos of it then :)

  Werewolf: Kiitos! Tosiaan nuo minun työt riippuu pekästään siitä miten ihmiset on sieltä poissa että voin tehä niitten hommat.. mutta sieltä on vissiin yks tyyppi lähössä kokonaan pois että jos mie pääsisin siihen tilalle :) Saapi nähä kuinka käy!

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...