torstai 10. tammikuuta 2013

Uusia käytettyjä vaatteita

Huudosta löysin "sirkus" -asukokonaisuuden, kuten minä sitä nimitän :D

Toppi ja hame on Phazen valmistamia, materiaali tuntuu ja näyttää puuvillasatiinilta. Toppiin piti vaihtaa heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen metalliset luut, muoviset kun on ihan hanurista. En tajua miksi ne tunkee niitä noihin vaatteisiin, vaate menee heti pilalle niiden takia. Hame on edestä lyhyempi, ja takana on laahus.
Hattu on ostettu H&M:ltä joskus, se on pieni söpö ja samettinen :)
voihan5 Tämä musta puuvillainen mekko on myös huuto.netistä, ja aikoinaan sen on ommellut Rorasah :) Mekko on hieman lolita-tyylinen, ja kiva siksi että se on niin yksikertainen.
voihan6
I found new used clothes :)
The first combination I call "circus outfit" ^^ The material is cotton satin. I had to change to top steel bones, because the plastic is so bad and it ruin the garment. I do not understand why they even put plastic bones to clothes.
I like the skirt because it is shorter from the front, and there is train on back.
Top and skirt is designed by Phaze, and hat is from H&M :)

Second cotton dress is Finnish handicraft. Its kind of lolita style, but not too much ( Im too old for that :D )Dress is nice and simple.

8 kommenttia:

Fin kirjoitti...

Aivan ihania! Paljonko löydöille tuli hintaa? :)

Sasetar kirjoitti...

Tuo sirkus-kokonaisuus sopii aivan mahtavasti tuon kateutta herättävä sohvan kanssa samaan kuvaan. :D
Ihania löydöksiä!

..ja en kyllä ymmärrä minäkään miksi niitä muovisia luita laitetaan, kun ei niillä tee mitään ja tekee todella ruman vaatteesta, kun vääntyilevät oudosti. :|

~ Frillycakes ♥ ~

SkeletonOrchid kirjoitti...

I agree with you, plastic boning its too much annoying and totally can screw up a really nice garment, im a lot into circus there right now, i will probably read the night circus next.
I loved the second dress, although short had something victorian about it

Siiri kirjoitti...

Itekkin kuolailin tuota Phazen asukokonaisuutta:P Näyttää kyllä kivoilta sun päällä! Eihän tuossa mekossakaan mitään vikaa ole,en mä sitä ;)

rusting-keys-without-a-door.blogspot.com

O. kirjoitti...

Näyttää upealta tuo mekko kaikessa yksinkertaisuudessaan. Olis kiva nähdä mallia vähän paremmin, ehkä lisää kuvia? Etkä sinä ole yhtään liian vanha Lolitaksi ^^

Banshee Blackify kirjoitti...

Minulla on sinulle tehtävä: http://bansheebeauty.blogspot.fi/2013/01/blogisi-inspiroi-minua.html

Ventovir kirjoitti...

Fin: Hame ja toppi olivat yhteensä 38€ + postit, ja lolita mekko 13€ posteineen :)Eli eivät olleet hinnalla pilattuja! ^^


Sasetar:
Tosiaan ensimmäisen käyttökerran jälkeen topin muoviluut olivat jääneet aallon malliksiksi, näyttää siis tosi hyvältä päällä :D Onneksi minulla on kotona metallista luuta jonka voin vaihtaa niiden tilalle. Jos ei olisi, niin toppi näyttäisi paremmalta jopa ilman niitä.

Ventovir kirjoitti...

SkeletonOrchid:

It may be that the plastic bones are much cheaper for the manufacturer, but top looks awful when you first time use it. If its not possible to change metallic bones, it looks better without bones.

Siiri: Kiitos! Itse harvemmin käytän punaista, mutta en voinut vastustaa noita raitoja :)

O.:Voisin tosiaan ottaa mekosta pari kuvaa seisaaltaan kunhan seuraavan kerran käytän sitä :)

Banshee Blackify: Oi kiitos, pidän paljon näistä "haasteista " :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...