keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Lace pencil skirt

Aikaisemmassa blogimerkinnässä päivittelin ostamaani kynähametta h&m:ltä, ja tässä se on! Ostin koon M, joka on normaalisti on minulle sopiva. Valitettavasti hame pyöri ylläni, joten pienensin sitä reippaasti. Olisin vaihtanut sen kokoon S, mutta sitä ei enää ollut varastossa :(

Hame on aika joustavaa matskua, vaikka pitsi tuntuu kovalta.
Paita on facebookin goottikirpulta, Queen of Darknessin valmistama. Iso rusettivyö on taas homoämmältä ostettu joskus vuonna nakki :) Kaulakoru on Alchemyn valmistama, ostettu käytettynä.

Sitten muuta jorinaa: Työsoppari on nyt helmikuun kymmenenteen päivään asti. Katsotaan taas sen jälkeen kuinka käy :D = Rättirahaa tienaamaan!
joopajoo4 joopajoo5 joopajoo6
The pencil skirt is bought from H&M. I ordered a size M, but it was just too big. I would have liked to change the size of the S, but it was sold out.
Thats why I sewed it samaller, and fits great now :)
Black shirt is cought second-hand, and its designed by Queen of Darkness. Bow belt is from H&M :)

5 kommenttia:

 1. Onpa niin kaunis hame että pakko hankkia omaankin kaappiin, onneksi noita oli vielä! Näytti olevan S-kokoakin tarjolla.

  VastaaPoista
 2. Dark Shadow: Joo huomasin, ilmeisesti aika moni oli palauttanut... ja minä kun kerkesin jo saksia omaani :D

  VastaaPoista
 3. Kaunis hame! :) Tuo beigen ja pitsin yhdistelmä on ihana, ja rupes hymyilyttämään, kun tuossa hameessa on sama kuvio pitsissä, kuin tänään tilaamassani clutchissa. :)

  Nuo koot on kyllä ihmeellisiä joissain vaatteissa, miekin tilasin joku aika sitten M- koon mekon samasta paikasta, kun aattelin, että masukin mahtus mekkoon, kun yleensä käytän S-kokoa. Mahtuhan se, ja jäi vielä älyttömästi väljää, koko mekko roikku päällä, joten eikun vaihtoon ja S-koko tilalle. S- koon mekko tippukin tänään postilaatikkoon, ja se on ihan tavallisen ässän kokonen ja juuri sopiva.^^

  VastaaPoista
 4. Oih, tuo hame on ihana <3 Mahtaisikoahan täältä Turun suunnalta H&M stä löytyä tuota ihanuutta :)

  VastaaPoista
 5. Vivian:
  Yleensä itse käytän yläosissa S kokoa niin tilasin sitten paidan homoämmältä kokoa 36. Oli kyllä niin piukka käsivarsista että huh huh, palautukseen lähti :D Tosin minulla onkin extra pulleat habat ^^

  Lady Satin: Itse en ole nähnyt tuota hametta missään liikkeessä, mutta netistä sen sai tilattua :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...