tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tallinn trip

Kävin reissussa Tallinnassa liittyen minun työpaikkaani, meillä oli siellä kouluttautuminen. Näillä reissuilla tosin otetaan ihan rennosti, ja tuliaisiakin saa tuoda niin paljon kuin jaksaa kantaa :)
Sää oli kerrankin aivan upea, tuskin pilveäkään oli taivaalla ja lämpötila oli kesämekkokelin kaltainen. Söin myös itseni palloksi buffetissa, jossa oli tarjolla todella paljon erilaisia ruokalajeja.

Menomatkan asukokonaisuus oli tietenkin hyvin merihenkinen, Collectifin upea mekko, laukku sekä Pinup couturen kengät. Tuo sailor henkinen mekko on minun uusi lempparini, sen materiaali on hyvinlaskeutuvaa ja tuntuu vintagelta ^^

// I went to Tallinn with my co-workers, we had a training related to the work.
These trips are for chilling out though, and you can bring drinks as much as you can carry to home.
The weather was absolutely gorgeous, barely clouds in the sky, and the temperature was made for a summer dress. I ate myself to a food coma in the buffet, which was available in a lot of different dishes.
My outfit for the trip was nautical: Collectifs gorgeous dress, bag and Pinup Coutures shoes. That sailor inspired dress is my new my favorite, the fabric falls well and feels like vintage ^^
viro11 viro12 viro10 viro9 viro8 viro7
Hotellihuone oli oikein mukava, iso ja valoisa. Siellä oli kylpyamme jonka täytinkin pari kertaa kuumalla vedellä ja lilluin siellä pitkään ^^ Minulle löytyi sieltä myös kylpytakki ja kylpytossut. Telkkarista näkyi myös ylen kanavia, tosin sieltähän ei tule koskaan mitään.

//The hotel room was very nice, big and bright. There was a bathtub which I filled a couple of times with hot water and swam there for a long time ^^ I found bathrobe and slippers for me. I could see Finnish channels from TV, but there was not any good programs.
viro19 viro20 viro18 viro17
Kerkesin käydä shoppailemassakin vähän, tosin en ostanut muuta viroilaista kamaa kuin pari magneettia jääkaapinoveen. ( Ostan joka reissulta aina magneetin :D )Löysin H&M:ltä kuitenkin rantakassin sekä upean sinivalkoraidallisen lierihatun :)

// We had time to go shopping for a little bit, and I found couple of magnets to the fridge door. I also bought beach bag and great blue and white striped brimmer hat from H&M.
viro2 viro6 viro16 viro15 viro13
Käytiin työporukan kanssa muutamissa baareissa, ja juttelin siellä viron poikien kanssa. He kutsuvat suomalaisia vodka-turisteiksi, koska suurinosa käy vain virosta hakemassa juomat ja painuu takaisin kotiin. Heidän mielestää kaikki tällaiset suomalaiset on alkoholisteja :D Yritin selittää heille että suurinosa näistä reissaajista on kuitenkin ihan tavallisia suomalaisia, eikä kaikki sentään ole alkkiksia. Ei tainnut viesti oikein mennä perille kun ei niiden poikien englannista oikein selvää saanut, ymmärsin virosta paljon enemmän kuin englannista ^^
Mainittakoon että yhdessä baarissa oli tarjolla myös ruokaa, jossa kaikki annokset oli alle kympin, letut jätskillä maksoi 3,50 ja puolenlitran siideri maksoi 3,20€. Oli hyvää!

Paluumatkan lookki oli myös merihenkinen, ja tässä outfitissa minua luultiin muutaman kerran henkilökunnaksi :) Olin luultavasti paskin Baltic Queenin asiakaspalvelija ever ^^ Sääkin oli paska, niin sumuista että ei nähnyt kanelta mitään.

// The return trip look was also a nautical-themed, and some people thought I was the staff :) I was probably the worst customer service at Baltic Queen^^ The weather was crap, so foggy that I could not see anything on deck.
viro4 viro5 viro3
Itselleni ostin tuliaisiksi laivalta kuusi lavaa siideriä. Ei tarvitse pelätä että joisin itseni hengiltä, sillä näiden kittaamiseen minulta menee ainakin vuosi :)
Siskotytölle lähti skumppaa ja kaverille pari pulloa väkevää, sekä poikaystävälle myös. Itse en niistä juuri piittaa.

// I bought myself as a souvenir from the ship six boxs of cider. No need to worry that I would drink myself into death, because drinking these lasts atleast a year :) For my sister I bought sparkling wine, and a friend a couple of bottles of strong alcohol,and I bought for my boyfriend a Irish whiskey.
viro1
Ostin myös laivalta itselleni uuden kesätuoksun :)
// I found a new summer fragrance from the ship :)
viro14

4 kommenttia:

 1. You really look like a lovely sailor girl. Love it!

  VastaaPoista
 2. Tuon Collectifin mekon materiaali on kai bengaliinia, joka on varmaan maailman mukavin materiaali iholla. Toinenkin asu oli ihanan freesi, mukava nähdä siut välillä ilmankin tekoripsiä :) Hyvin sopi molempien asujen kokonaisuudet yhteen.

  Meille tuodaan virosta aina lähinnä vodkaa, itse en ole käynyt, mutta kun en situkkaa oikein juo niin teen vodkasta mieluummin drinkkejä. Toki jos joku toisi oikein laatuskumppaa kotia, niin sitähän voisi ottaa. Tai jos uusisi passin ja kävisi itse, niin olisi varaa valita.

  Tuo Escadan tuoksu on myös tosi ihana, olen sitä haistellut Sokoksella :) Mukavan raikas.

  VastaaPoista
 3. Wendy Verdonk: Thanks! :)

  Frilly Frenchie: Thankyou! :(

  HuggyHare: Ahaa, opin siis uusia asioita :D Olishan tuommonen pitänyt titää näin vaatetusalan "ammattilaisena" . Huomasin että kyseinen matsku rupee haisemaan suhteellisen äkkiä :D Tai ehkä se olen vain minä ^^

  Minä tilasin saksasta monta vodkapulloa, niin ei tuolta tarvinnut kantaa. Tykkään muutenkin juoda mietoja, tujummat menee sitten mieluiten vaikka booleissa.

  Minä huomasin hävittäneeni passini johonkin, mutta pääsehän tuonne vironmaalle henkilökortillakin :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...