sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Collectif's super sale catch!

Collectifilla oli muutaman päivä ajan alennus jossa kaikki tuotteet olivat puoleen hintaan.

Tilasin tämän upean turkoosin talvi/syystakin jossa on huivikaulus. Tilaamani koko on S, vaikka se on väljähkö minulle. Hirmu vaikea on aina arpoa että mikähän koko mahtaisi olla sopiva.
Takin materiaali on helposti rypistyvää, joten sitä saa olla silittämässä usein. Tämän takin hinta alimmillaan oli naurettavat 30£... joten suomesta en juurikaan ostele vaatteita. Tällähetkellä 90% vaateostoksistani teen Briteistä.

// Collectif's had a few days discount where all products were half-price.
I ordered this gorgeous turquoise winter / autumn coat with a shawl collar. Ordered size is S, even if it is littlebit loose for me. It is always difficult to guess what might be the best size.
The material wrinkles easily, so it must be ironed often. The price of this coat was ridiculously low ~£ 30 ... so from Finland I do not really buy clothes. At the moment 90% of my garment purchases are from England.
2 3 4 5 6
Upea satiininen kellohame lähti matkaani. Koko S on minulle vyötäröltä sopiva. Väri on kerrassaan herkullinen, ja hameen muoto muhkea.

// Gorgeous satin bell skirt came up to me. The Size S is suitable for me at the waist. Color is absolutely delicious, and the skirt's shape is voluminous.
7 8 9 10 11 12
Hameessa itsessäänkin on tyllialushame, mutta tilasin lisäksi myös upean poladot alushameen joka antaa mukavasti kohotusta helmaan.
// The skirt itself has a petticoat, but I ordered also a great polka dot petticoat which gives a lot of lift to the hem.
13
Tämän vintage talvitakin koko on L joka on ylläni... ja tämä on minulle täysin sopiva ^^ Istuu vieläpä paremmin kuin tuo turkoosi S-koon talvitakki.
Hurmaannuin tähän välittömästi kun sain sen ulos paketista, se laskeutuu kuin unelma. Ainut vika siinä on se, että se kerää koiran karvoja _paljon_.

// This vintage winter coat is size L, but it's perfectly fine to me. The fit is even better than that turquoise S-size winter coat. I was charmed by this as soon as I got it out of the package, it falls like a dream. The only problem is that it gathers a lot of dog hair.
14 15 16 17 18 19
Takin vuoritus on myös aikakaudelleen uskollinen; kukkakuosia. Muistan mummollani olleen tämäntyyppisiä päällystakkeja :) Minulla taitaa olla yksi vieläpä tallessa, tosin siinä turkiskaulukset ovat aitoa turkista.
// The lining of this coat is faitful to it's decade; floral patterns. I remember My grandmother had these types of coats, I think I have one even in a safe place, though the fur collars was made of real fur.
20
Super ihana turkoosi polkadot mekko. Kuvat kertovat kaiken :) Tilasin mekossa koon S, nappivalinta.
// Super lovely turquoise polka dot dress. Pictures tells it all :) I ordered a dress size S.
21 22 23 24 25
Lyhyempi talvitakki / syystakki ja polkadot kynähame. Takissa on koko M, ja on ihan sopiva. Olisi varmaan mennyt myös koko S:kin. Hameessa koko M, vyötäröltä hieman löysä ja lanteista aavistuksen kireä, mutta jospa se käytössä venyisi.
// A shorter winter coat / autumn jacket and the polka dot pencil skirt.
The jacket is a size M and it is quite ok, size S would probably be fine too. Skirt size is M, the waist a little loose and the hip slightly tight, but maybe it'll stretch on use.
26 27 28 29 30 31
Viimeiseksi upea skottiruutu henkselihame. Slytherin! :D Olen aivan rakastunut tähän malliin; korkea vyötärö ja leveä helma.

// Finally, a gorgeous Scotish suspender-skirt. Slytherin! : D I'm absolutely in love with this pattern; high waist and wide hem.
33 35 36 37 38 39
Kiitos Collectif upeasta alennusmyynnistä, teit tämän tytön onnelliseksi :)

// Thank you Collectif for the fabulous discount sales, you made this girl happy

4 kommenttia:

 1. Ihania asuja, tuo polkadotkellomekko on suosikkini ja mietin pitkään itsekin, että ostaisinko. Regina-mekot on tosi hyvän mallisia ja istuvat kauniisti, mutta oli vaikea saada tietää minkävärinen mekko oikeasti on, että onko se vaalea vai tummanturkoosi, kun monella eri sivulla se toistui erivärisenä. Ostin sitten aiiiiivan hervottoman paljon tuotteita Collectifin alesta itsekin, mutta talvitakit jäi ostamatta, vaikka olisi varmaan pitänyt.

  Jännä että tuo turkoosi takki on noin isoa kokoa, yleensä Collectifin vaatteet on aika hyvin true to size, mutta toisaalta joskus tulee isohkojakin heittoja, esim. yhdessä viime kesän mekossa koko oli puolitoistakertainen, eli melkein olisi pitänyt ottaa XS, kun otin S-koon.

  VastaaPoista
 2. Wow.. so many gorgeous items! :)

  I like both coats.. and that polka-dot dress is amazing! And the fact that you're posing in the snow with sky-high heels makes this post perfect for me! :)

  YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

  VastaaPoista
 3. Frilly Frenchie: Thank you! <3

  HuggyHare: Tuo polkadotmekko on kyllä ihan super <3<3 Minulla oli se ylläni Hämeenlinnassa yökerhossa, moni tuli kehumaan että kiva kun laitoit jotain nättiä päällesi :)
  Ajattelin ostaa tuon mekon jo ajat sitten, mutta en raaskinut maksaa alkuperäistä hintaa, kannatti odottaa alennusmyyntiä :D Voi "säästetyt" rahat tuhlata johonkin muuhun.
  Väri on mielestäni tumma turkoosi :)
  Minulle tuli useampi paketti Collectifita :D Kyllähän tuo isäntä vähän ihmetteli kun pitäisi rahaa säästää ihan muuhun tällä hetkellä.
  Joo, tuo turkoosi takki on ihan hervottoman iso, vaikka on tosiaan koko S. Sitten taas L-koon takki on sopiva :P

  Natassia: Thanks! Poladot dress truly are eye-compiler, when I was at the bar many came to tell how beautiful the dress is :)

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...