sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uusia Kalevala Koruja

Olen kerännyt Lumikukka sarjaa jonkin verran, suurin osa siihen kuuluvista koruista on hienoja.
Kaikki korut olen ostanut käytettynä, niitä löytää aika hyvin Tori.fi:stä tai Huuto.netistä. Uutena korut maksavat aivan liikaa, ja yleensä käytettynä kun ostan säästän melkein puolet.
Kalevala Koruja löytyy aika hyvin varsinkin joulun ja koulujen päättymisten jälkeen kun ihmiset saa niitä lahjaksi ja eivät sitten pidäkkään niistä :)
Löysin tämän upean riipuksen Huudosta. Tätä ei ole enää valmistettu pitkään aikaan, koska koru on isohko. Uudemmat versiot ovat sen verran pieniä että niistä tulee lähinnä paha mieli :D ( Kävin katsomassa kultasepänliikkeessä rannekorua, mutta se on kuin lapselle suunniteltu )
En tiedä paljonko tämä koru on aikoinaan maksanut, mutta kuvittelisin saaneeni sen sopu hintaan.
Lumikukka10 Lumikukka9
Korvakoruista minulta löytyy tämä pidempi vesio, sekä myös lyhyemmät. Nämä pidemmät ovat minusta aika juhlavat, ja en näitä uskalla käyttää esim töissä, koska ne voi tarttua vaikka minne ja hajota.
Lumikukka4
Lyhyemmät koukulla, sopii hyvin myös arkikäyttöön. ( Näitä Lumikukka korja tehdään myös pronssista... miten se voi olla lumikukka jos se on ällöttävän keltaisenrusehtava se koru? )
Lumikukka3
Erittäin kaunis rintaneula. Löysin tämän Tori.fistä, sain sen noin 70% halvemmalla kuin uusi :) Käytän sitä talvitakin kauluksessa.
Lumikukka1
Tämä sormus on huudosta, taisin maksaa siitä 40€. Ei paha :) Se oli aavistuksen tiukka, joten suurensin sitä 0,5mm korusepällä ( maksoi 5€ ) ja nyt se hölskyy sormessa :D
Sormuksista puheen ollen, minulla saattaa päivän aikana vaihtua sormien koko. Välillä ne paisuu niin että nakkeja ahdistaa kaikki sormukset, välillä ne taas kutistuu niin että sormukset hölskyy sormissa ja meinaa pudota. Tiedä sitten mistä tämä johtuu, lämmön vaihtelusta vaiko ruokavaliosta.
Lumikukka12
Tämä Lapinsormus on ollut minulla jo vuosia, mutta se oli rikki. Siitä oli irronnut yksi lenkki kokonaan, mutta kävin korjuuttamassa sen kultasepällä. Korjauksen yhteydessä sormuksesta lähti " tummennokset" pois, mutta ei se minua haittaa. Mukavaa että saan sen taas käyttööni :)
Lumikukka11
Tämän Lumihiutale sormuksen sain avopuolisoltani synttärilahjaksi viime vuonna :)
Lumikukka13
Nämä isot Kuusamon kirves korvakorut löysin Tori.fistä, tämä on korusta se suurempi versio joka alkaa olla jo harvinainen. Tykkään kovasti :) Erittäin näyttävät korut korvissa.
Lumikukka5
Tämä sormus on vanhaa mallistoa, enkä saa päähäni mikä sen nimi on. Ostin kuitenkin sormuksen huuto.netistä.
Lumikukka2
Koruja pitää huoltaa välillä, joten ostin tämmöisen rätin jolla pitäisi hopea saada puhtaaksi. Aikamoista hinkutusta vaatii että korut puhdistuu ^^'
Lumikukka14
Jos jollakin on Kalevala Korun Uskelan hopeinen rannerengas ( se leveämpi versio ) voin ostaa sen pois! :)
Tässä kuva moisesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...