lauantai 16. tammikuuta 2016

Three Lolita Outfits

Outfit Nro.1
Tilasin tämän Infantan mekon Englannista. Sininen sävy ja printti ovat mielestäni aivan upeat, kuvasarja kertoo Tähkäpäästä :) Valkoinen paita on itseasiassa samasta liikkeestä kuin mekko, mutta ostin sen silloin kun kävin Lontoossa. Paidan merkki on Red Queen's Black Legion.
Mekossa otin koon L, joka vastaa noin kokoa M. Takana löytyy kuitenkin shirring ja nyöritys joka auttaa koon säätämisessä :) Edessä on kolme irroitettavaa rusettia.

//I got this new beautiful dress from England, It´s Infanta's Tangled dress. I love these colours and the print is amazing! I ordered a size L, it compares to the size M.
The shirt is actually from the same store, I got it when I was visiting in London :D 1 2 3 6 5 7 25 8
Asukokonaisuuteen sopii valkoiset Minna Parikan Raquelit ( Sain näistä 100€ alennusta )
23
Outfit Nro.2
Tämän asukokonaisuuden paita on tilattu Fan+friendiltä. Rakastan kaikkea röyhelöitä ja laskoksia <3
Punainen hame on Infantalta, jonka printti kertoo Lumikista. Hame on korkeavyötäröinen ja siinä on tukiluita sisällä. Takana on shirring ja nyöritys :) Koko on kiinalaisten XL, mutta pienellä kiristyksellä minulle aivan sopiva :D

//The shirt is ordered from Fan+Friend, I just love all those laces and folds <3 The skirt is Infanta's. Story of the print is Snow White :)( I love that print!! ) Skirt have high waist with boning, shirring and lacing.
I have some photos of this skirt in my blog: LINK
The size of this skirt is Chinese XL; but it's fine for me with little tighten :D
10 9 11 12 13 14 15 16 Tilasin nämä Lola Ramonan sandaalit alennusmyynnistä, sain alennusta noin 60%. Kengät ovat kokonaan nahkaa :) Olen tainnut viimeksi ostaa sandaalit 15 vuotta sitten :D

Nice pumps for this outfit is Lola Ramonas Leather sandals. It's been years since I bought sandals last time :D
24
Outfit Nro.3
Mekko ja hame on tilattu Fan+Friendistä, hameessa on paljo yksityiskohtia kuten iso kasa irroitettavia rusetteja, sekä rypytettyä polkadot harsoa. Harmaa kangas on samantyylistä mistä tehdään yleensä pukuja.
//Skirt and shirt is from Fan+Friend. Shirt have lot of details like removable bows and fuffle polkadot veil.
17 18 19 20 21 22

5 kommenttia:

 1. Aaah varsinkin tuo viimeinen mekko on syötävän suloinen

  VastaaPoista
 2. Ihania asuja ja tosi nättejä nuo fan + friendin paidat! Siellä on muutenkin laatu parantunut paljon ja ihania uusia juttuja on koko ajan :)
  Mulla on myös tuo eka mekko, se on ihana <3

  VastaaPoista
 3. Mistä ostit nuo Lola Ramonat? Minäkin tahdon noin isolla alennuksella! Olen kytännyt uusia Lola Ramonoita ikuisuudet, mutta hinta on aina sellainen, ettei kehtaa. Nyt olisi ihan valmistajan sivulla alennuksia, mutta juuri ne kengät, jotka halusin, ehtivät loppua.

  VastaaPoista
 4. Mikla: Kiitos, tykkään kovasti :)


  ShaDow: En osaa sanoa onko laatu parantunut vai ei, hinnat ovat ainakin nousseet noin 60% siitä mitä ne joskus oli. Siksi ei tule enää tilattua kovin usein :) Onneksi tilasin takit silloin vuosia sitten kun ne oli naurettavan halpoja.


  Frilly Frenchie: Thanks! :)

  HuggyHare:
  Zalandolta tilasin, siellä oli uurinosa Lola Ramoneista tarjouksessa, nämä tosin oli ns. super tarjouksessa :) Brandosillakin on tarjouksia.

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...