sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kuopion suurkirppis

Tänään sunnuntaina järjestettiin Kuopiossa taas suurkirppis, jossa ihmiset voi tulla myymään kaikkea ylimääräistä mitä kaapin perukoilta löytyykään. Tottakai minä halusin mennä sinne, koska rakastan kirpputoreja yli kaiken.

Päivä oli todella aurinkoinen ja hellettä piisasi. Onneksi olin varustautunut säähän oikein, kesämekko ja ballerinat jalassa :) (ilmeellä vedetään)

Päivän aikana piti käydä vähän tankkaamassa lonkeroa ettei nestehukka iske :D

Muutama kuva yleistunnelmasta torilta:

Myyjien kanssa kaupanteko oli hauskaa ja sosiaalista touhua. Tottakai minä tein vähän löytöjä, esimerkiksi tämmöisen hienon kenkätelineen!
Hintaa kapineella oli 10€

Samasta kojusta ostin vyön, joka maksoi 2€

Joltain toiselta myyjältä ostin kengät hintaan 2.50€. Kengät ovat parhaat päivät nähneet mutta tukiraudat oli edelleen kunnossa, joten kyllä näillä vielä vähän matkaa talsitaan :)

Sitten löysin tämmöisen kanssin jossa on kiva printti, hintaa tuli 2€.

Sitten tein mielestäni löytöjä, Lord of the ringssit löytyi kaikki kolme kappaletta super versioina, jossa on pidennetyt versiot elokuvista ja paljon paljon extra materiaalia. Levyt on priima kunnossa ja maksoin näistä yhteensä 40€

Kartutin myös vampyyri elokuva kokoelmaani Blade-elokuvilla :D Yhteensä hinta leffoilla oli 7 €, ja levyt priima kunnossa.

Tällaista tälläkertaa, toivottavasti Kuopiossa on toinen suurkirppis vielä tänä kesänä, ja toivottavasti silloin on yhtä pilvetön ja aurinkoinen sää ! :)

4 kommenttia:

 1. Piruvie, just tollasta hienoa koukeroista kenkätelinettä oon etsinyt kissain ja koirain kanssa xD Ehkä se vielä mullekin kävelee joku päivä vastaan. Hieno!

  VastaaPoista
 2. Törkeän hieno tuo kenkäteline, kelpaisi mullekin :)
  Pienenä vinkkinä, jos alushame on liian pitkä ja näkyy helmojen alta, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, että se ei römpsötä epätasaisesti. Näyttää pahalta, vaikka kuinka olisi nätti alushame ja väreihin sopiva.

  VastaaPoista
 3. Lumira: Pahoittelut jos minun alushameeni ei miellytä silmääsi ^^

  VastaaPoista
 4. Suvi: Tuurilleen löytyi tuokin, ison rojukasan alta :) Eiköhän noita jostain ikeasta saa!

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...