lauantai 26. toukokuuta 2012

The Sailor Day

Nyt se on vihdoinkin täällä, nimittäin kesä!
Kesämekot esille kaapista ja menoksi ^^
Hän tuli taas viikonlopuksi Kuopioon, jonka aloitimme syömällä Amarillossa. Kaikki annokset mitä sieltä olen saanut, ovat olleet omituisia ja ruokalistakin on niin sekava että ei ikinä saa oikeastaan sitä mitä kuvitteli tilaavansa. Mutta seura korvaa kummallisenkin ruoan! :)
( Ensikerralla otan kyllä sen tavallisen hampurilais-aterian joka siinä kuvassakin näkyy, ei tule ylläreitä.)
Päälläni tänään oli Helsingistä ostettu Seilori mekko, joka on kiva kiva kiva!

Sitten muuta nurinaa ei niin onnistuneista tilauksista :
Tilasin Restyleltä itselleni takin, jonka hinta oli noin 70€. Posteja takille tuli noin 20€. Tilasin koon M, mutta kun sain sen, se oli aivan sikiö-kokoinen. Kysyin että olisiko takkia voinut vaihtaa isompaan, niin vastaus oli tämmöinen. Palauta takki tänne, me palautamme sinulle rahat, sitten tilaa uusi takki.
Rupesin miettimään, että ensiksi minä maksan 20€ posteja että saan sen takin suomeen, sitten se maksaa vähintään toiset 20€ kun minä lähetän sen takaisin, ja sitten minä maksan TAAS uudestaan 20€ postit että saan sen isomman takin tänne. = 60€ pelkkiä postikuluja. Ei kuulosta meikäläisen korvaan ihan järkevältä touhulta. sitten ne siellä Restylellä on että miksi meidän muka pitäs maksaa ne postit? Niin, asiakkaan vikahan se on että ne myy ihan vitun pieniä vaatteita jotka ei edes vastaa sitä mittataulukkoa joka siellä sivuilla on.

Sitten nurinaa Backstreetistä: Tilasin sieltä 3kpl sukkahousuja. Sukkahousujen postitus nettikaupan kautta maksaa 6€. Itse postitus oli kuitenkin maksanu 1,75€ tarran mukaan joka oli liimattu pakettiin. Valitin tästä ja sain hieman hyvitystä. Olen tyytyväinen.
Sitten huomaan että ei saatana, yhdet sukkahosuut on väärät mitä siinä paketissa sanotaan :D Paketti on siis oikea, mutta sisälmys ei ole. Täytyy siis palauttaa taas ne sinne että jospa ne lähettäisi oikeat tilalle. Olisihan se mukavaa että ne tarkistettaisiin ENNEN lähetystä, koska siitä paketista näkyy läpi mitä siellä sisällä on.

Tilasin siis tällaiset sukkahousut:

Ja tässä on se mitä minä sain:
( mikä sinänsä outoa koska noita ei edes näy olevan myynnissä koko nettikaupassa )

3 kommenttia:

 1. Oho, nettikaupoissa ei nähtävästi oikein osata!
  Mulla ei oo koskaan tullut Backstreetin kanssa ongelmaa, mutta sitä olen ihmetellyt kun he myyvät sivuillaan ReStylen tuotteita (tai ainakin samoja mitä ReStyle) paljon RS:ää kalliimmalla hinnalla! O___O Mitä ihmettä! Ostaakohan sieltä niitä kamoja useita kymppejä kalliimmalla? Itse en ainakaan ostaisi. Anyway, olet taas ollut hyvin nättinä kuten aina :)

  VastaaPoista
 2. Oih, näytät kauniilta näissä kuvissa :) No voihan hemmetti, kuulostaa todella epäreilulta tuo Restylen toiminta :O Ja on tuo Backtreetinkin, juttu aikas ärsyttävä mutta sen voi melkeen pistää vielä vahingon piikkiin. Oletko jo päättänyt mitä aijot tehdä tuon Restylen takin kanssa? Meinaa 60e on ihan kauhean kokonen summa postikuluista :S Se on melkeen ton takin hinta jo itsessään!

  VastaaPoista
 3. Dark Shadow:
  Luulisi että ne ihmiset joilla ei ole visaa tai ei pysty netin kautta ostamaan ulkomailta, niin niille urpoille noi restylen kamat on tarkotettu siellä backstreetissä :D

  Lady Satin:
  Restylessä ei ole oikeastaan muuta hyvää kuin se että siellä on halvat hinnat. Esimerkiksi korut on ihan kakkos laatua, osa on ollut jo valmiiksi hajonneita kun ne sieltä paketista on otettu.
  Ajattelin että joudun nyt turvautumaan ompelutaitoihini ja suurentamaan sitä sen verran että tämäkin läski mahtuu sisään :P

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...