keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Helsingin tuliaiset

Tässäpä postaus Helsingistä ostamistani asioista, sain nyt vasta aikaiseksi kun oli ehkä hieman heikohko olo vielä maanantainakin ^^

Ostin Morticiasta tällaisen aluspaidan, mallia Queen of Darkness, se oli halvennuksessa ja maksoi 10€. Mielestäni kuosi on ihana, ja tykkään söpöistä pitseistä :)
helsingissa3
Sitten tämä uber söpö huppari lähti myös mukaani, siinä on vaihdettavat korvat, voi valita ootko pupu vai karhu. Materiaali on ihanan pehmeää :)
helsingissa4
Ale rekistä löytyi myös tämä pitkä hame, jossa on upea takaosa. Koko on XL, mutta mahtui juuri ja juuri päälleni :D Onpas perse levinnyt.
helsingissa6
helsingissa7
Tämä paita taitaa olla mallia Queen of darkness, materiaali on joustavaa mustaa pitsiä, ja edessä kulkee napitus. Mukava paita jota voi käyttää esim korsetin alla :)
helsingissa9
helsingissa10
Backstreetistä taas lähti mukaani kiva perus toppi, jossa on upea selkämys. Hintaa kapistuksella taisi olla 12€.
helsingissa11
helsingissa8
Morticiasta ostin upean boleron ja hameen jossa on korsettityylinen vyötärö.
Bolerossa on upeita yksityiskohtia kuten nuo niitit olkapäillä, ja ketjut pääntiellä :) Hameessa taas on upeat nyöritykset edessä ja takana, ja tykkään todella paljon pitsin ja sametin yhdistelmästä. helsingissa12
helsingissa13
helsingissa14
Tämä choker taas on Alchemyn valmistama, ja kaikki varmaan hoksasi että vampyyrin puremastahan siinä on kyse :) helsingissa5
Translation:
In this post I will present clothes that I bought in Helsinki. I bought purple undershirt from Morticia, Brand is Queen of Darkness. It was on sale and paid 10 €. I think the pattern is lovely, and I like the cute lace :)

Cute purple black hoodie is from Morticia too. There is changeable ears, I can choose if I'm bunny or a bear. The material is so soft :)

Black long skirt was also on sale, there is a gorgeous back. Size is XL, but just barely fit on me :D my ass is getting bigger^^

This shirt seems to be the model of the Queen of darkness, the material is flexible, black lace, and buttons passes in the front. Comfortable shirt that can be used for example under the corset :)

Basic top with stunnin back is from Backstreet, price of shirt was something like 12€.

From Mortician I bought a gorgeous bolero, and skirt with a corset-style waist.
Bolero shows wonderful details such as rivets on the shoulders, and neck chains :)
Skirt has great lacing up the front and back, and I like a lot of lace and velvet combinations.
This choker is made ​​by Alchemy, and I think everyone understood that the vampire's bite it's all about :)

Links to shops where I visited:
http://morticia.com/
http://www.backstreet.fi/
http://www.cybershop.fi/

6 kommenttia:

  1. aww miten ihana toi vampyyrijuttu!

    VastaaPoista
  2. Oih! Ihanuuksia! x)
    Tuo viimeisin asukokonaisuus on mun lemppari noista ja niiiin mahatava!! :D

    ♥ Check out my supercute giveaway > Frillycakes ♥

    VastaaPoista
  3. Minkä niminen tuo alchemyn kaulapanta vampyyri puremalla on? tai jos se ostettu kaupasta niin mistä ja mihin hintaan? tahtoo myös.

    VastaaPoista
  4. Kitte: Jep, niin on :)

    Sasetar: Kiitokset, mielestäni löysin kyllä hyviä jutskia tuolta helsingistä, pitää säästellä rahaa josko tekis myöhemmin uuden reissun :)

    nukkemorsian: oliskohan ihan vampire bite?

    VastaaPoista
  5. nukkemorsian: niin ostin huudosta ja maksoin siitä noin 20 €, en tiiä mistä sitä vois ostaa, varmasti ebaystä löytyy.

    VastaaPoista
  6. Hih! Olipas hassua kun eksyin selailemaan nuita siun blogeja ja harjoittelu blogin puolelta tuli bongattua monen monta tuttua naamaa.. mm. miehekkeeni, tosin ajalta jolloin ei oltu edes vielä tavattu :--D

    Mutta siulla on vallan ihastuttava tyyli ja taisin eksyä lukijaksesi^^

    Myös tekemäsi korsetit näyttivät upeilta ja käy kateeksi ihmisiä, joilla on oikeasti intohimoa ommella ja tehdä juttuja(:

    VastaaPoista

Remember Your Manners.
I will review the comments before publishing.