keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

EMP

EMP hyvä vai huono kauppa?
Mielestäni emp on ihan ylihintainen pulju jossa myydään jotain sinneppäin tavaraa. On siellä toki hyviäkin tuotteita - sikahintaan. Et pysty tilaamaan mitään sieltä alle 25€:n ja postikulut on aina jotain 10€ tietämillä.

Päädyin kuitenkin tukemaan tätä persepaska puljua:

ostin Queen of darknessin mekon, mekko on ihana mutta mielestäni 40€ on siitä liikaa.Olen ihastellut tätä Alchemyn rod of asclepius riipusta joten otin nyt senkin sieltä. Siihen voi vaihtaa erivärisiä nesteitä, riippuen siitä minkäväriset vaatteet on päällä ^^Tämä matto oli jotain 12€ alessa, sopii hyvin kotiini koska asun kämppiksen kanssa ja minun huoneeni voisi sanoa olevan vähän tummempuoleinen verrattuna asuinkumppanini huoneeseen ^^Viimeisenä ostin vihreät piilarit belf cosplay asuun sopivaksi.

4 kommenttia:

 1. EMP:llä on mun mielestä kyllä tosi kivannäköisiä jotkut vaatteet, mutta mä en koskaan pysty ostamaan sieltä mitään, niin älyttömän hintaisia ne kaikki on. Jotkut lifestyle-tavarat on ihan kelpo hinnoissa vielä, mutta en mä sellaisia saa tänne himaan mahtumaan :D

  Lisäksi EMP:n koot on mulle ihan liian pieniä, suuressa osassa vaatteita suurin koko on vain L, ja jos sattuukin olemaan XL, niin joko vaate on ihan perusrytky (sikahintainen silti), tai koko on siltikin liian pieni.

  En nykyisin vaivaudu edes selailemaan niiden nettisivuja. Kuvasto mulle tulee kotiin, jonka selailen pikaisesti läpi, mutta ei sieltä tosiaan ikinä mitään raaski ostaa.

  VastaaPoista
 2. olen samaa mieltä että EMP:llä on liian kallista, mutta alennetut tuotteet ovat joskus sitäkin halvemmat, tilasin juuri itse New Rock korkkarit kuudellakympillä, kun normi hinta oli 140 € :)

  VastaaPoista
 3. Muruts:
  Olen samaa mieltä kanssani: kivoja vaatteita liian kalliilla. Itse en ole kiinnittänyt juurikaan kokovalikoimaan huomiota koska en ole aikaisemmin tilannut sieltä vaatteita, ja tuonkin minä tilasin oli hyvin joustavaa kangasta.


  Katzu: Olet tehnyt kyllä hyvän löydön jos new rockit on noin halvalla lähteneet ! :)

  VastaaPoista
 4. Komppaan, eli EMP:llä valikoima jees, mutta hinnat sitten sitä luokkaa että töissähän sitä pitäisi olla jos sieltä yhtenään tilaisi. Ja sitten ne postikulungit vielä.

  Tilasin Poizen Industriesin M-kokoisen nauhoin solmittavan paidan, sellaista joustavaa, ihanan liukasta polyesteriä ~ mutta hihat olivat kyllä XXL-leveät! Meni siis ompelukoneella kursimiseksi, vaikka se paita oli jotain 60e...... =) Voi kun pystyisi sovittamaan. Vastaavia tuotteita saa täältä J-kylästä, Hell Bunnya tuntuu olevan enimmäkseen tarjolla...

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...