perjantai 4. maaliskuuta 2011

Koruja ebaystä mm. Alchemyltä

Shoppailin Ebaystä itselleni muutamia koruja ennen lomalle lähtöäni, ja siellä ne oli nätisti odottamassa pöydälläni kun palasin kotiin :)
Paketista kuoriutui esille tämä Alchemyn valmistama Spithrella riipus. Mielestäni se on ihanan iso ja sopii värinsä puolesta monen kanssa yhteen!Sitten tilasin tämän Venom riipuksen, hintaa tuli posteineen noin 30€. Tosi ihana ja iso koru ! :)Olen aina ostanut korvakoruni kultasepänliikkeestä koska korvani eivät kestä romumetallia vaan alkaavat oireilla heti pahasti. Ostan siis hopeisia korviksia yleensä alelaarista, koska minulla on monta korvareikää ja yleensä korujen ostaminen tulee kalliiksi. Älysin tälläkertaa selata ebäytä, ja löysin ihania lepakoita, hämähäkkejä ja muita upeita korviksia muutamalla punnalla pari! Ja korut ovat sterling silveriä, joten korvanikin pitäisi kestää ne :) Korut ovat ihanan näköisiä ja tosi edullisia. En ole nähnyt hopeasta tehtyjä hämähäkki korviksia missään suomen kultasepänliikkeessä.1 kommentti:

  1. Minä myin juuri tuon oman Venom korun pois kun omalla kaulalla näytti ihan liian muoviselta :( Minulle eivät vaan käy nuo alchemyn korut... :'(

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...