lauantai 14. heinäkuuta 2012

Venton kesäloma vol. 5

Seuraavana päivänä menin tekemään lempipuuhaani, eli shoppailua. En suinkaan mennyt Dark Markettiin jossa on joka vuosi samat paskat myynnissä, vaan ihanimpaan paikkaan ikinä: Lukulaariin! Paras ja hienoin divaari ikinä.

Siinä on paikka mistä voi tehdä löytöjä joka kerta, ja hyllyt pursuaa suomen ja englanninkielistä fantasiaa :) Tälläkin kerralla hankintoihin upposi yli 70€, mutta olen super tyytyväinen kaikkeen ostamaani.

Voi kumpa nuo kaikki olisi minun ^^


Kirjojen rohmuamisen jälkeen siirryin sataman puolelle jossa lähti laiva Viikinsaareen. Siitä on muodostunut jokavuotinen perinne, että sinne mennään grillaamaan vähän makkaraa ja muuta. Myöskin jokavuotinen perinne on se, että kesken reissun rupeaa satamaan kaatamalla, eikä tämäkään tehnyt poikkeusta.


Kuva possusta.

Kun vihdoin ja viimein pääsin pois vesisateesta, piti valmistautua iltaa varten. Tälläkertaa asukokonaisuuteeni kuului itse tekemäni pvc korsetti, uudet sukkikset lindexiltä, lipin pvc hame ja verkkopaita.Seuraavan illan Eding partyn asukokonaisuus oli punaista pvc:tä lipparilta. Kekkerit olivat oikein riehakkaat ja pöydällä tanssiminen kruunasi kokonaisuuden. Paikan päällä ei saanut kuvattua, joten muutama hassu kuva nappastiin tunnelissa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...