lauantai 14. heinäkuuta 2012

Venton kesäloma vol. 2

Mikkelistä jatkoin matkaa Helsinkiin, missä osallistuin paskaan Tuska-festariin. Me yövyttiin miesystäväni kanssa meidän kiltalaisen luona, joka lähti myös kanssamme kuuntelemaan tuskaista musiikkia.

Mikä teki Tuskasta paskan? Ensinnäkin se alue. Siellä ei voi istua missään ( paitsi ehkä paskassa). Sinne ei saa viedä omia juomia. Siellä maksaa lonkero 9€ / kpl, vaikkakin siinä on pantti niin se ei paljoa lämmitä. Lavat ovat ihan päin vittua siellä, ja muutenkin koko homa oli ihan perseestä. Mitään järkeviä myyjiä siellä ei enää ollut, kuten aikoinaan Kaisaniemessä.

Alue oli pelkkää asfaltti helvettiä, jossa muutama hassu hevari käveli ympäriinsä. Silmän iloa siellä ei ollut ollenkaan; kukaan ei enää jaksa pukeutua sinne kauniisti ja kaikilla muilla oli t-paita ja lenkkarit jalassa. Koko hommasta haiskahti hälläväliä meininki. Olin totaalisen pettynyt paskaan Tuskaan, mikä oli muinoin hieno festari Kaisaniemessä.

Mitä tästä opimmekaan ? Tähän yli-hintaiseen paskaan en aio osallistua enää koskaan <3

Tässä oli ensimmäisen päiväni asukokonaisuus : Lipin pvc hame ja hanskat, ja uudet sukkikset jotka ostin Backstreetistä. Laukku taasen on Restyleltä.

Tönötystä bussipysäkillä. Matkustelu uudelle tuska paikalle tapahtui bussin ja metron yhteistyöllä.
Mitähän tässä tapahtuu?

3 kommenttia:

  1. No jo on ihme porukkaa kun ei viitti vähän nähdä vaivaa ja laittaa päällensä jotain asiallista! Juurihan metallimeininkisiin tapahtumiin mennään esittelemään itseään upeissa asuluomuksissa..

    VastaaPoista
  2. Voi miten kauniina olit liikkeellä <3 :)

    VastaaPoista
  3. Tuska menee vuosi vuodelta entistä kurjemmaksi.. Enää koskaan ei ole mitään iskeviä bändejä kuten ennen :/

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...