lauantai 14. heinäkuuta 2012

Venton kesäloma vol. 3

Tuska eikun jatkuu. Ensimmäisen päivän jälkeen minulla oli niin kova krapula että halasin wc-istuinta noin kello kuuteen asti illalla, jonka jälkeen köpöttelin festari alueelle. Tästä toimituksesta ei "valitettavasti" ole yhtään kuvaa :D

Mutta sitä seuraavan päivän asukokonaisuus oli hyvin yksinkertainen: Hell bunnyn paita, lipin pvc housut ja pennan saapikkaat.


Törmäsin myös Kuopiolaisiin kavereihini matkalla :Tuskan jälkeen joka ilta seurasi rutiini, jossa lähdettii käymään eri baariloisia läpite. Ei muistikuvaa siitä kuinka monessa eri kapakassa käytiin, mutta rahaa paloi aivan saatanasti. Joihinkin baareihin mahtui maksimissaan 15 ihmistä, joihinkin 500 ihmistä. Mitä pienempi paikka, sitä halvempi.


Jollain loppui puhti kesken.

Koko Helsingin reissu ei mennyt aivan putkeen, koska ei vältytty parisuhde draamalta. Koko paska melkein pilasi koko lomani, ja tiedän että en välttämättä koskaan pysty luottamaan niinkuin ennen luotin, koska tulin pilvilinnoistani alas aika kovalla rytinällä. Mutta aika näyttää kuinka tulee käymään.

Olin myös kovin pettynyt Helsingin vaate ja asuste tarjontaan, joten mukaani lähti vain pari yli-hintaista t-paitaa ja piilolinssit, sekä farkut ja hihamerkkejä. Niistä lisää kuvia myöhemmin.Ukon oli pakko päästä katsomaan jalkapallo finaalia, joten jouduttiin menemään täpötäyteen baariin jossa sain melkein tuopista päähäni. Istuin portailla kun muualla ei ollut enää tilaa, ja tuoppi lensi toisesta kerroksesta siten että se meni aivan pääni ohitse. Jos se olisi osunut päähäni, minua ei välttämättä olisi tässä kirjoittamassa tätä juttua.

Ihminen on hyvin haavoittuvainen niin fyysisesti kuin henkisestikin. Suorastaan heikko.

Jatkoa luvassa...

3 kommenttia:

 1. Mullakin meni yksi päivä Lumouksesta pilalle turhan draaman takia. Vituttaa, että kännissä AINA tulee jotain tyhmää draamaa. Sen kerran kun itse käyttäytyy fiksusti ja asiallisesti, niin eikös joku muu käyttäydy kuin idiootti. Huoh.

  Ikävää, että tuollaista on sattunut. Itse en ole enää vuosiin luottanut ihmisiin, enkä luota. Tuntuu, että aina tulee vain satutetuksi :/

  VastaaPoista
 2. Huoh, draama. Ehkä inhottavin juttu ikinä, siksipä mie hengaan aika paljon miesten kans ku fakta vain on että niiden kans välttyy monelta turhalta vikinältä ynnä muulta. Tykkään asuistasi ^^

  VastaaPoista
 3. Mystral: Toivottavasti tämä tästä, itse yritän olla toiveikas:)

  Countess Bathory:
  Kiitokset!

  VastaaPoista

Remember Your Manners.

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...