tiistai 5. huhtikuuta 2011

You are beautiful - award
"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Kyseisen tunnustuksen sain Vedenneidolta

Valitsin tähän kuvia jotka ovat aika vanhoja. Tarkoitukseni oli tehdä postaus jossa esittelen kuvia itsestäni lapsena/nuorena, mutta voin yhtähyvin sen tehdä tässä yhteydessä :)


Ensimmäinen kuva minusta on pentuna, olen isin ja äidin kanssa tässä jossain ulkomailla. En tiedä tarkalleen minkä ikäinen olen, mutta tuntuisi olevan hauskaa :DTässä toisessa kuvassa olen jo vähän vanhempi, ehkä 9 vuotias. Yritän esittää Victoria Adamassia ( nykyään Beckham ), keräilin Spice Girls kortteja ja omistin muutaman levynkin ^^ Siskoni meikkasi minut tätä kuvaa varten. Huomatkaa musta kynsilakka ja paita :D Olen ollut asian ytimessä jo silloin!Tässä kuvassa olen jo päässyt opiskelemaan amiskaan kuvataidelinjaa, joten mehän piirrettiin lehmiä. Paikka sijaitsi keskellä ei mitään, joten siellä oli laitumia jossa lehmät sitten olivat.
Päällä on niin hiton hieno omatekemä korsetti ( tyyliin ensimmäinen ikinä tehty) " hieno" geisha mekko, ja hyi hitto, käherretty otsatukka!!Sitten seuraavaksi minulle tuli loimusametti / sametti vaihe, ja kattokaa mikä otsatukka taas :D Hyiii helevetti :D Lollero. Vielä käytän kaverin koiraa noi vaatteet päällä :D Hihihihihi ( Tuo koira on muuten vielä elossa, se on jo yli 10 vuotta vanha)Tämä taas oli sitä vaihetta kun meikä on niin hemmetin läski ja ruma!! ( Tuohon aikaan mahduin tyyliin alle 50 cm korsettiin, ei menis nykypäivänä sitten mitenkään )
Kuvaussessio oli ensimmäisiä järkeviä mitä tehtiin kaverin kanssa, kuvan otti kauan tuntemani Markus.
Huomatkaa, korsetintekotaitoni on selvästi parantunut tähän mennessä :DLapsuus ja nuoruus kuvia löytyi ties mitenkä monta hauskaa, mutta nyt tuli vain nämä muutamat esille. Oli kuvaa jolloin fanitin Japanipoppia tosissani ja Malice Mizer oli ykkönen. Kampaus piti olla myös sen mukainen.

Tai sitten minulla oli sihteerilookkia koulussa, musta kynähame ja liivi, + kravaatti mustalla vyötärökorsetilla varustettuna. Ihan hirveet kengät oli jalassa !
Tai sitten se vaihe kun kuvittelin olevani lolita :D Hahahah, päälläni oli jotain itsetehtyjä rättejä. Kuvittelin olevani tosi kaunis. Tai sitten se vaihe kun oli hammasraudat suussa alaikäisenä baarissa tyypin kanssa joka oli ihastuneena minuun neljä vuotta. Tai se että piti sonnustautua täysipitkään pvc takkiin. Hoh.

Harmivain, tähän awardiin voi laittaa korkeintaan vain viisi kuvaa :)


Tämä awardi menee seuraaville henkilöille:

Grotesca

MothMouth

Nette


Kiitos!

3 kommenttia:

  1. Aijaijaij :D Ihania kuvia <3 Mulla on kanssa ollu joskus tuollainen loimusamettikausi :D Ja kiitoksia awardista ^^

    VastaaPoista
  2. Sie oot kyllä söpö tuossa kuvassa, mikä on otettu silloin kun oot ollu " läski ja ruma" :>> Tuo korsetti on vissiin tuollainen olkaimellinen, jos kuvasta katsoin oikein? :) Nuo kengät on <3

    VastaaPoista
  3. Ah, loimusamettikausi <3 Muistan vieläkin selittäneeni kaverille silloin ihan tosissani" loimusametista on helppo tehdä vaatteita, sentti sinne tai tänne ei haittaa mitään kun se venyy niin paljon!" Ei jeesus. x) Nykyisin meinää yrjö lentää aina kun huutiksessa tms. törmää loimusamettivaatteisiin.

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...