sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Vanhoja piirustuksiani vol 1.

Heipähei!
Kaivelin vähän kaappeja ja löysin sieltä kasan vanhoja piirrustuksiani. Tykkäsin tuohon aikaan lukea paljon erilaisia sarjakuvia, esimerkiksi Witchblade, Darkness, etc. Mikä näkyy piirrustustyylissäni :)

Suurinosa näistä töistä on piirretty vuosina 2000-2004 , eli miltei 10 vuotta sitten :)

Klikkaamalla kuvaa saat sen isommaksi.

Japanilaistyylinen taisteilija aiheinen sarjakuvan suunnitelma :D
Sarjakuvan hahmotelma :) Pidin, ja pidän edelleen synkästä maailmasta ja hienoista puvuista, sekä pitkätukkaisista miehistä^^Parveke-kohtaus sarjakuva suunnitelmasta.Joku pieksiä setä :DLol.
Tykkäsin myös Lara Croftista, Ff.N Squallista, Tekkenin Jin Kazamasta ja tuosta neljännestä jonka nimeä en muista. Piirretty 2002, eli antakaa armoa :DLuin jo tuohon aikaan liikaa fantasiakirjallisuutta joissa pyöri kaikenmaailman velhoja :DOlen fanittanut Michael Jacksonia ekaluokasta lähtien :)Lyijykynällä tehty setä.Tykkäsin tuohon aikaan seksikäsi Edwardista :)

3 kommenttia:

  1. Ootpas hurjan taitava, varsinki Edwardista tykkäsin ja sarjakuvahahmotelmista :)

    VastaaPoista
  2. Leena:
    Hahaha :D Kyllä kyllä, tosi taitava olen :D Harmi kun ei ole tullut viimevuosina piirreltyä läheskään niinpaljon kuin olisi pitänyt... tuolloin nuorempana sitä kuvitteli että jos harjoittelee tarpeeksi paljon, voi kehittyä miten hyväksi tahansa... noh ei se ihan pitänyt paikkaansa :(

    VastaaPoista

Remember Your Manners.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...